با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
سلام دوباره دوستان عزیز
با یه دورهمی جذاب و ویژه دیگه در خدمتتون هستیمبا حضور Leila.Novel عزیز
اگه سوالی ازشون دارید تو خصوصی برای من بفرستید تا ازشون پرسیده بشه
خب پس بزنید بریم
سلاااام ملیکای مهربون
اینقدر از لهجهی اصفهانیها خوشم میاد، میخوان بگن من، از ما استفاده میکنن، کلاً جمع میبندن منم میخوام اینبار متفاوت حرف بزنم.
خب اسممون که لیلاست و ۲۳ سالمونه، (البته ۲۳ روز دیگه تولدمون میشه)
اصالت گیلانی داریم و ساکن لاهیجان(تشریف بیارید)
چند ماهی هم هست که جایی مشغول به کار شدیم و... . ( وای زیادی داش مشتی دارم صحبت میکنم)
سلاااام ملیکای مهربون
اینقدر از لهجهی اصفهانیها خوشم میاد، میخوان بگن من، از ما استفاده میکنن، کلاً جمع میبندن منم میخوام اینبار متفاوت حرف بزنم.
خب اسممون که لیلاست و ۲۳ سالمونه، (البته ۲۳ روز دیگه تولدمون میشه)
اصالت گیلانی داریم و ساکن لاهیجان(تشریف بیارید)
چند ماهی هم هست که جایی مشغول به کار شدیم و... . ( وای زیادی داش مشتی دارم صحبت میکنم)
کلاً از اول توی دستم دفتر بود عاشق کتاب خوندنم توی کتابهای درسی از عربی خوشم نمیاومد. تاریخ و ادبیات دیگه به طراحی چهره خیلی علاقه دارم؛ فقط چشم رو بلدم بکشم، حالا نه در حد حرفهای، مدتی هست که تمرین نمیکنم. باید مثل نویسندگی یه وقتی برای کار کردن براش در نظر بگیری.
من دو سال پیش، دو تا کار نوشتم که هر دو یه جورهایی چرکنویس بودن، نصفه رهاشون کردم؛ اما خب همونها دریچهای به روی نویسندگی برام باز کرد که اگه تجربه نمیکردم هیچوقت نمیتونستم الان اینجا باشم. البته هر لحظه به دنبال تجربههای جدیدترم.
کار اولی که تموم کردم بذار محفوظ بمونه نمیخوام اسمش رو بگم. جالب اینجاست که اون موقع فکر میکردم همون یه کار بسه و دیگه یه رمان نوشتم تموم! به خودم اومدم دیدم نمیتونم قلم رو کنار بذارم، فهمیدم خیلی راهها موندع که هنوز طی نشده، نزدیک به یکساله که فهمیدم تازه نویسندگی چیه