ابزارهای شما برای مجذوب کردن دیگران
خودتان را در محیطی اجتماعی یا شرایط کاری مجسم کنید و خود را فردی ،آرام ،مهربان خونگرم خوش بیان و محبوب در نظر بگیرید. تصور کنید که دارید طرف مقابل را تحت تأثیر خود قرار می دهید و آن شخص در حال لبخند زدن به شماست و با رفتارش نشان میدهد که از مصاحبت و همنشینی با شما ل*ذت میبرد.
همواره به خود بگویید «من» فردی خوش برخورد و معاشرتی هستم. هر بار که به خودتان این قبیل جملات را می گویید تصویری ذهنی از خود خلق میکنید که باعث مجذوب کردن و تحت تأثیر قرار دادن دیگران میشود و به وجودتان لذتی خاص و وصف نشدنی می دهد.
سرانجام، ذهن نیمه آگاه خود را با عناصر مربوط به مجذوب کردن دیگران برنامه ریزی کنید همواره طوری رفتار کنید که گویی با رفتار و گفتارتان دیگران را به سوی خود جذب میکنید و آنان را دوستدار خود میسازید مصمم شوید که طوری با دیگران قدم بزنید صحبت کنید به حرفهایشان گوش فرا دهید و به آنان لبخند بزنید که گویی با هر کسی که برخورد میکنید و در ارتباط هستید، تأثیری مغناطیسی و خوب میگذارید و او را جذب خودتان میکنید. بگذارید که واکنشهای شرطی شده در وجودتان شما را به سوی راه و مسیر صحیح هدایت کند.
شما مجبور نیستید که به طور کاملاً آگاهانه رفتاری را بروز دهید؛ فقط کافی است که اجازه دهید چنین رفتاری به طور طبیعی صورت گیرد. شما از قبل شروع به تجربه کردن قدرت تأثیر گذاشتن بر دیگران و مجذوب کردن آنان نموده اید. اکنون باید این توانایی و قدرت را در خودتان باور داشته باشید و از آن ل*ذت ببرید.
همواره در لحظه اکنون و زمان حال باقی بمانید. برای یک شخص خوش برخورد و معاشرتی فقط اکنون مهم است و معنا دارد. برای او عبارت هایی مثل دفعه بعد نه باشد برای فردا»، « نه، بعداً دوباره سعی میکنم وجود ندارد شما فقط وقتی میتوانید خوش برخورد و دوست داشتنی باشید که کاملاً روی طرف مقابل تمرکز کنید و نه هیچ کس و هیچ چیز دیگر چنانکه رام داس می گوید: «اکنون این جا باش وقتی با کسی هستید و گفتگو میکنید در آن لحظات باید علاوه بر جسمتان روحتان نیز آن جا و متمرکز بر او باشد تا تحت تأثیر قرار بگیرد و مجذوب شما شود.
فصل سی و نهم
با خوش زبانی و مهربانی ارتباطهای خود را گسترش دهید.
نیمی از جهان متشکل از افرادی است که حرفهایی برای گفتن دارند ولی نمیتوانند بگویند و نیمی دیگر را افرادی تشکیل میدهند که هیچ حرف با ارزشی برای گفتن ندارند اما همچنان حرف میزنند. «رابرت فراست»
خودتان را در محیطی اجتماعی یا شرایط کاری مجسم کنید و خود را فردی ،آرام ،مهربان خونگرم خوش بیان و محبوب در نظر بگیرید. تصور کنید که دارید طرف مقابل را تحت تأثیر خود قرار می دهید و آن شخص در حال لبخند زدن به شماست و با رفتارش نشان میدهد که از مصاحبت و همنشینی با شما ل*ذت میبرد.
همواره به خود بگویید «من» فردی خوش برخورد و معاشرتی هستم. هر بار که به خودتان این قبیل جملات را می گویید تصویری ذهنی از خود خلق میکنید که باعث مجذوب کردن و تحت تأثیر قرار دادن دیگران میشود و به وجودتان لذتی خاص و وصف نشدنی می دهد.
سرانجام، ذهن نیمه آگاه خود را با عناصر مربوط به مجذوب کردن دیگران برنامه ریزی کنید همواره طوری رفتار کنید که گویی با رفتار و گفتارتان دیگران را به سوی خود جذب میکنید و آنان را دوستدار خود میسازید مصمم شوید که طوری با دیگران قدم بزنید صحبت کنید به حرفهایشان گوش فرا دهید و به آنان لبخند بزنید که گویی با هر کسی که برخورد میکنید و در ارتباط هستید، تأثیری مغناطیسی و خوب میگذارید و او را جذب خودتان میکنید. بگذارید که واکنشهای شرطی شده در وجودتان شما را به سوی راه و مسیر صحیح هدایت کند.
شما مجبور نیستید که به طور کاملاً آگاهانه رفتاری را بروز دهید؛ فقط کافی است که اجازه دهید چنین رفتاری به طور طبیعی صورت گیرد. شما از قبل شروع به تجربه کردن قدرت تأثیر گذاشتن بر دیگران و مجذوب کردن آنان نموده اید. اکنون باید این توانایی و قدرت را در خودتان باور داشته باشید و از آن ل*ذت ببرید.
همواره در لحظه اکنون و زمان حال باقی بمانید. برای یک شخص خوش برخورد و معاشرتی فقط اکنون مهم است و معنا دارد. برای او عبارت هایی مثل دفعه بعد نه باشد برای فردا»، « نه، بعداً دوباره سعی میکنم وجود ندارد شما فقط وقتی میتوانید خوش برخورد و دوست داشتنی باشید که کاملاً روی طرف مقابل تمرکز کنید و نه هیچ کس و هیچ چیز دیگر چنانکه رام داس می گوید: «اکنون این جا باش وقتی با کسی هستید و گفتگو میکنید در آن لحظات باید علاوه بر جسمتان روحتان نیز آن جا و متمرکز بر او باشد تا تحت تأثیر قرار بگیرد و مجذوب شما شود.
فصل سی و نهم
نیمی از جهان متشکل از افرادی است که حرفهایی برای گفتن دارند ولی نمیتوانند بگویند و نیمی دیگر را افرادی تشکیل میدهند که هیچ حرف با ارزشی برای گفتن ندارند اما همچنان حرف میزنند. «رابرت فراست»
کد:
ابزارهای شما برای مجذوب کردن دیگران
خودتان را در محیطی اجتماعی یا شرایط کاری مجسم کنید و خود را فردی آرام، مهربان، خونگرم، خوشبیان و محبوب در نظر بگیرید. تصور کنید که دارید طرف مقابل را تحت تأثیر خود قرار می دهید و آن شخص در حال لبخند زدن به شماست و با رفتارش نشان میدهد که از مصاحبت و همنشینی با شما ل*ذت میبرد.
همواره به خود بگویید «من» فردی خوش برخورد و معاشرتی هستم. هربار که به خودتان این قبیل جملات را میگویید تصویری ذهنی از خود خلق میکنید که باعث مجذوب کردن و تحت تأثیر قرار دادن دیگران میشود و به وجودتان لذتی خاص و وصف نشدنی میدهد.
سرانجام، ذهن نیمهآگاه خود را با عناصر مربوط به مجذوب کردن دیگران برنامهریزی کنید. همواره طوری رفتار کنید که گویی با رفتار و گفتارتان دیگران را به سوی خود جذب میکنید و آنان را دوستدار خود میسازید. مصمم شوید که طوری با دیگران قدم بزنید صحبت کنید به حرفهایشان گوش فرا دهید و به آنان لبخند بزنید که گویی با هر کسی که برخورد میکنید و در ارتباط هستید، تأثیری مغناطیسی و خوب میگذارید و او را جذب خودتان میکنید. بگذارید که واکنشهای شرطی شده در وجودتان شما را به سوی راه و مسیر صحیح هدایت کند.
شما مجبور نیستید که به طور کاملاً آگاهانه رفتاری را بروز دهید؛ فقط کافی است که اجازه دهید چنین رفتاری به طور طبیعی صورت گیرد. شما از قبل شروع به تجربه کردن قدرت تأثیر گذاشتن بر دیگران و مجذوب کردن آنان نمودهاید. اکنون باید این توانایی و قدرت را در خودتان باور داشته باشید و از آن ل*ذت ببرید.
همواره در لحظه اکنون و زمان حال، باقی بمانید. برای یک شخص خوش برخورد و معاشرتی فقط اکنون مهم است و معنا دارد. برای او عبارتهایی مثل دفعه بعد نه، باشد برای فردا، نه، بعداً دوباره سعی میکنم، وجود ندارد شما فقط وقتی میتوانید خوش برخورد و دوست داشتنی باشید که کاملاً روی طرف مقابل تمرکز کنید و نه هیچکس و هیچچیز دیگر، چنانکه رام داس می گوید: «اکنون این جا باش وقتی با کسی هستید و گفتوگو میکنید در آن لحظات باید علاوه بر جسمتان روحتان نیز آنجا و متمرکز بر او باشد تا تحت تأثیر قرار بگیرد و مجذوب شما شود.
فصل سی و نهم
نیمی از جهان متشکل از افرادی است که حرفهایی برای گفتن دارند؛ ولی نمیتوانند بگویند و نیمی دیگر را افرادی تشکیل میدهند که هیچ حرف با ارزشی برای گفتن ندارند؛ اما همچنان حرف میزنند. «رابرت فراست»
آخرین ویرایش توسط مدیر: