خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پرونده جنایی کلثوم؛ قاتل بی‌رحم!

• نویسنده موضوع بتمنی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 121
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,544
کلثوم اکبری!
متولد ۱۳۴۶. قاتل زنجیره‌ای ایران. قاتل سریالی مردان سال‌خورده مازندران.
او در زمانِ بازداشت که خود را رو به دوربین اینگونه معرفی می‌کرد: «کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری»
کلثوم در این سال‌ها ۱۸ شوهر ص*ی*غه‌ای و ۱۹ عقد رسمی داشته که همگی جانشان را از دست داده‌اند و احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیش از ۱۱ نفر باشد. در مجموع احتمال داده‌اند که وی بیش از ۲۰ مرد را به قتل رسانده است.
او خودش هم آماری دقیق از مقتولینش ندارد و در مصاحبه‌ای با چشم گریان و بغضی مظلوم، درحالی که آب بینی مظلوم خود را با چادر سیاهش می‌گرفت گفت: - ندومبه! سیزده‌تا، چهارده‌تا، پونزده‌تا!
پ.ن: آه! کلثوم بی‌چاره اسیر هوای نفس خود است.🥲

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

F A L C O N

معاون بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
91,707
کلثوم اکبری!
او در زمانِ بازداشت که خود را رو به دوربین اینگونه معرفی می‌کرد: «کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری»
کلثوم در این سال‌ها ۱۸ شوهر ص*ی*غه‌ای و ۱۹ عقد رسمی داشته که همگی جانشان را از دست داده‌اند و احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیش از ۱۱ نفر باشد. در مجموع احتمال داده‌اند که وی بیش از ۲۰ مرد را به قتل رسانده است.
او خودش هم آماری دقیق از مقتولینش ندارد و در مصاحبه‌ای با چشم گریان و بغضی مظلوم، درحالی که آب بینی مظلوم خود را با چادر سیاهش می‌گرفت گفت: - ندومبه! سیزده‌تا، چهارده‌تا، پونزده‌تا!
آدرسش ندارین
می‌خوام برم پیش کلاس آموزشی بگذرونم

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,544

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,544
او از دهه 80 قتل‌ها را آغاز کرده و شوهرانش را از شهرهای مختلف استان انتخاب می‌کرد تا راز جنایت‌هایش سر به مهر باقی بماند. او ابتدا به قربانیان قرص‌هایی می‌داد تا بدحال شوند و خانواده پیرمردها به مرگ او مشکوک نشوند. بعد در زمانی مناسب با بالشت یا حوله آنها را خفه می‌کرد. بعد هم مهریه خود را از فرزندان مقتول می‌گرفت و ناپدید می‌شد.(آخی🥲 سرگردون بوده از این شوهر تا اون شوهر طفلک🙂💔) اومدعی شده بود در زمان قتل‌ها به او جنون دست می‌داد و تحت تاثیر آن مرتکب قتل می‌شد.(خودش بی‌گناهه🫠) کلثوم در زندان مدعی شد که پسرش را هم به قتل رسانده است. آن‌طور که روایت شده، کلثوم پسرش را به علت این‌که متوجه قتل‌های سریالی‌اش شده بود، کشت.(😊عاقبت فضولی توی کار مادر این میشه‌ها!)

.zeynab.

مدیر تالار تاریخ ایران و جهان+مشاور نویسندگی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541
کلثوم اکبری!
Lunika✧ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.zeynab.

مدیر تالار تاریخ ایران و جهان+مشاور نویسندگی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541
او از دهه 80 قتل‌ها را آغاز کرده و شوهرانش را از شهرهای مختلف استان انتخاب می‌کرد تا راز جنایت‌هایش سر به مهر باقی بماند. او ابتدا به قربانیان قرص‌هایی می‌داد تا بدحال شوند و خانواده پیرمردها به مرگ او مشکوک نشوند. بعد در زمانی مناسب با بالشت یا حوله آنها را خفه می‌کرد. بعد هم مهریه خود را از فرزندان مقتول می‌گرفت و ناپدید می‌شد.(آخی🥲 سرگردون بوده از این شوهر تا اون شوهر طفلک🙂💔) اومدعی شده بود در زمان قتل‌ها به او جنون دست می‌داد و تحت تاثیر آن مرتکب قتل می‌شد.(خودش بی‌گناهه🫠) کلثوم در زندان مدعی شد که پسرش را هم به قتل رسانده است. آن‌طور که روایت شده، کلثوم پسرش را به علت این‌که متوجه قتل‌های سریالی‌اش شده بود، کشت.(😊عاقبت فضولی توی کار مادر این میشه‌ها!)
:| :| یا جد سید ممد

بالا