کتاب پیدایت خواهم کرد برای چه کسانی مناسب است؟
کتابهای هارلن کوبن بهترین انتخاب برای عاشقان رمانهای جنایی و معمایی هستند.
در بخشی از کتاب پیدایت خواهم کرد میخوانیم
دوباره یاد آن شب و خون میافتم. زیاد به خون فکر میکنم. خوابش را هم میبینم. نمیدانم هر چند وقت یکبار اینطور میشود. آن اوایل که هر شب بود. حالا میتوانم بگویم هفتهای بیش از یکبار است، ولی حسابش از دستم در رفته. در زندان زمان بهشکلِ عادی نمیگذرد. میایستد، راه میافتد، تلوتلو میخورد و زیگزاگی پیش میرود. یادم میآید که آن شب، وقتی در تختی، که آن را با شریل شریک بودم، خوابیده بودم، چشم باز کردم. ساعت را نگاه نکردم، ولی برای آنهایی که به حسابوکتاب علاقه دارند میگویم که ساعت چهار صبح بود. خانه ساکت و بیسروصدا بود، ولی یک جورایی احساس میکردم چیزی جور درنمیآید یا شاید این چیزی است که من حالا ‒ بهنادرست ‒ به آن باور دارم. حافظه بیشتر وقتها داستانهایی را تعریف میکند که از تخیلات سرچشمه گرفته. پس شاید، احتمال دارد که اصلاً هیچچیزی را حس نکرده باشم. دیگر نمیدانم. اینطوری نبود که ناگهان بلند شوم و بنشینم و از روی تخت پایین بپرم. مدتی طول کشید تا بلند شوم. چند دقیقه در تختم دراز کشیده بودم و مغزم در آن حالت عجیب بین خواب و بیداری گیر کرده بود و هرلحظه بیشتر بهسوی بیداری میرفت.
سرانجام لحظهای رسید که بلند شدم و نشستم. بعد در راهرو بهسوی اتاق متیو راه افتادم.
آن وقت بود که متوجه وجود خون شدم.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان