کتاب در حال تایپ کتاب زندگی‌ات را ۸۰/۲۰ کن | دیمون زاهاریادس

• نویسنده موضوع .Sarina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 86
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

کتاب های درخواستی در حال تایپ

.Sarina.

مدیر ارشد + مدیر تالار رمان + گوینده آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
نوشتن من
بیش از ۲۰ سال است که از اصل پارتو برای نوشتن استفاده میکنم
وقتی که در حالت تحقیق هستم در برابر وسوسه خواندن همه مطالبی که در زمینه موضوع مورد تحقیقم نوشته شده است مقاومت میکنم در ،عوض بر مطالعاتی تمرکز میکنم که ارجاعات بیشتری دارند انجام این کار به من کمک میکند تا بر بهترین مطالب تمرکز کنم
وقتی برای تبلیغ کتابهایم کمپینهای بازاریابی ایجاد میکنم از رسانههای اجتماعی تورهای اینترنتی امضای کتاب نوشتن در وبلاگهای دیگران و مصاحبههای ضبط شده اجتناب میکنم یاد گرفته ام که این فعالیتها تأثیر ناچیزی بر فروش دارند در عوض زمان و توجهم را روی ایجاد محتوای عملی برای خبرنامه ایمیلم و ایجاد تبلیغات کوچک در سایت آمازون متمرکز میکنم این فعالیت ها شامل ۲۰% از اقدامات ممکن است که ۸۰% نتایج من را تولید میکنند
وقتی یک کتاب جدید مینویسم به طور مداوم به خودم یادآوری میکنم که اولین پیش نویس میتواند شامل اشتباهاتی باشد. به جای اینکه برای بی عیب بودن پیش نویس اولیه خودم آن را ویرایش کنم ویرایشگر داخلی ام را روی ۲۰ تنظیم میکنم اگر کلمه ای را اشتباه بنویسم آن را اصلاح میکنم اگر مرتکب یک اشتباه وحشتناک گرامری شوم آن را تصحیح میکنم اما از طرف
دیگر هدفم این است که اولین پیش نویس ۸۰ درصد تکمیل .باشد ویرایش واقعی بعدا انجام میشود.​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
رها کردن وسواسم
قانون ۸۰/۲۰ بر اکثریت تصمیمات من در تمامی جنبه های زندگی،ام موثر است. وقتی اولین بار آن را کشف کردم یک بینش ناگهانی بود و در طول سالها درک من نسبت به پتانسیل آن رشد کرده است.
اجازه دادن به اصل پارتو برای هدایت تصمیماتم من را مجبور کرده است تا وسواسم را در مورد کارها و جزئیات کوچک ترک کنم. این کار خوبی است چیزهای کوچک به ندرت مهم هستند تمرکز روی چیزهای بزرگ یعنی ۲۰ موجب صرفه جویی در زمان گرانبها و افزایش ناگهانی بهرهوری میشود و تاثیر قابل توجهی در زمینه دستیابی به هدف دارد.​

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
اصل پارتو میتواند زندگی شما را تغییر دهد
۱۰۰ اطمینان دارم که قانون ۸۰/۲۰ میتواند به شما در طراحی یک سبک زندگی پر ارزشتر کمک کند. هنگامی که روی چیزهایی که مهم هستند تمرکز کنید و چیزهای دیگر را نادیده بگیرید گامهای بزرگی به سمت اهدافی که برای انجام آنها تلاش
می کنید برخواهید داشت. حتی بهتر از آن قادر خواهید بود با حداقل سرمایه گذاری در زمان و انرژی، آن را انجام دهید. در بخش بعدی به دلایل عملی بسیاری برای اتخاذ اصل پارتو در همه کارهایی که انجام میدهید نگاهی میکنیم. هشدار صادقانه قصد دارم شما را متقاعد کنم تا زندگیتان را ۸۰/۲۰ کنید!​

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
ده دلیل قانع کننده برای اینکه زندگیتان را ۸۰/۲۰ کنید
ایده اصلی پشت قانون ۸۰/۲۰ این است که شما میتوانید با فعالیت ،کمتر کار بیشتری انجام دهید هنگامی که متوجه میشوید بخش بزرگی از نتایج خروجیتان را از مقدار اندکی از ورودیها به دست میآورید میتوانید در زمان تمرکز و تلاشتان به طور واقعی از اهرم استفاده کنید.
این اهرم به شما کمک خواهد کرد تا زندگیتان را تغییر دهید. کمک خواهد کرد تا با نادیده گرفتن مسائل غیر ضروری، بیشتر از چیزی که واقعا می خواهید از زندگیتان بدست آوردید.
در ادامه ده مزیت عملی که در هنگام استفاده از قانون ۸۰/۲۰ از آن ل*ذت خواهید برد را ب*ر*جسته کرده ام ممکن است برای شما برخی از آنها مهمتر از بقیه باشند اما استفاده از این اصل در همه چیز به شما اجازه خواهد داد که از همه این موارد بهره ببرید. بیایید شروع کنیم.​

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
۱. مدیریت زمان بهبود یافته
اکثر مردم زمان زیادی را صرف کارهای کم ارزش میکنند این کار مانع پیشرفت آنها در پروژه های مهم میشود. جای تعجب نیست که بسیاری از افراد هنگامی که باز زمان مسابقه میدهند احساس میکنند که در حال در جا زدن هستند.
بسیاری از وظایف میتوانند برون سپاری شوند برخی میتوانند بدون هیچ مشکلی به طور کامل نادیده گرفته شوند. با اولویت دادن به وظایف با ارزش و قرار دادن بقیه در قسمت کم اهمیت میتوانید کنترل زمانتان را پس بگیرید. قادر خواهید بود وقتتان را در مناطقی سپری کنید که بیشترین تأثیر را دارند و بیشترین حس موفقیت را به شما می دهند.​

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
۲.افزایش کارایی و بهره وری
آیا تا به حال اتفاق افتاده که تمام طول روز کار کنید با این حال احساس کنید که کار کمی انجام داده اید؟ شاید برای تأیید این
که کارها واقعا انجام شده اند به لیست کارهای خود نگاه کرده اید اما همچنان احساس میکنید که تمام روز در جا زده اید.
این احساس ناشی از تمرکز توجه تان به فعالیتهای غیر ضروری است. شاید همه کارهای موجود در لیست تان را تکمیل کرده باشید، اما هیچ یک از مواردی که انجام داده اید تاثیر قابل توجهی در رسیدن به اهدافتان نداشته است. هنگامی که زندگیتان را ۸۰٫۲۰ کنید این احساس از بین میرود وقتی که روی مسائل با اهمیت تمرکز کنید و مسائل بی اهمیت را نادیده بگیرید کارایی و بهره وریتان به سطحی بالا و مثال زدنی می رسد.

آخرین ویرایش:

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
۳.تصمیم گیری سریع تر
ما هر روز با تصمیمات سختی مواجه میشویم منابع محدودی داریم مثل زمان پول توجه و ... و باید آنها را به نحوی مصرف
کنیم که به ما اجازه میدهد بیشترین استفاده را از آنها ببریم
اما گرفتن چنین تصمیماتی اغلب دشوار است وقتی که به تقاضاهای رقیب اهمیت یکسانی اختصاص میدهیم گزینه های
مطلوب تر در حالت ابهام قرار میگیرند بنابراین دچار تردید میشویم از انتخاب اشتباه میترسیم و با عدم فعالیت فلج می شویم.
اصل پارتو راه ساده ای برای خروج از این باتلاق روحی ارائه میدهد این روش به ما اجازه میدهد تا به سرعت تقاضاهایی که
ربطی به اهداف ما ندارند را شناسایی کنیم این کار فرایند تصمیم گیری را سرعت می بخشد در نتیجه تقاضاهای نامربوط ناپدید می شوند.​

آخرین ویرایش:

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
4. تمرکز بهبود یافته
یکی از بزرگترین چالشهایی که امروزه با آن مواجه هستیم فهرستی بی پایان از چیزهایی است که توجه ما را مطالبه میکنند.
هر چقدر چیزهایی که به آنها توجه میکنیم بیشتر باشند منابع توجه مان ضعیف تر می شوند.
در محل کار یک رشته مستمر از وظایف پروژه ها و جلسات توجه ما را مطالبه میکنند در خانه با کارهای روزمره سرگرمی ها و موارد اضطراری کوچک گوناگونی مواجه هستیم بسیاری از ما روابط بیشماری را حفظ میکنیم و با سپری کردن زمان
با ارزش مان در ر*اب*طه هایی که از آنها ل*ذت نمی بریم به پایان می رسیم. قانون ۸۰٫۲۰ به ما کمک میکند که تمرکزمان را بهینه سازی کنیم و تمام توجه مان را به مواردی معطوف کنیم که واقعا برایمان
اهمیت دارند. در نتیجه احساس موثرتر و کارآمدتر بودن و در نهایت خوشبختی می‌کنیم.

آخرین ویرایش:

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
۵. خلاقیت بیشتر
استرس یک مانع متداول برای خلاقیت است. مطمئنا در مورد من اینگونه است. وقتی که در مورد مسائل نگران هستم برایم دشوار است که تفکری خلاقانه داشته باشم توجهم پراکنده میشود و بخش خلاق مغرم خاموش میشود. خوشبختانه در طول سالها آموخته ام که بیشتر چیزهایی که موجب نگرانی من میشوند ارزش توجهم را ندارند. این با اصل
پارتو سازگار است هشتاد درصد مواردی که باعث نگرانی ام میشوند هرگز اتفاق نمیافتند بنابراین میتوان بدون هیچ مشکلی آنها را نادیده گرفت.
هنگامی که زندگیتان را ۸۰٫۲۰ کنید احساس خواهید کرد که خلاق تر هستید فضای خالی ذهنتان از جزییات بی اهمیت که
ممکن است باعث ایجاد استرس در شما شوند. پر نخواهد شد.

آخرین ویرایش:

.Sarina.

پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
ناظر تایید
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
1,948
امتیازها
73
کیف پول من
107,934
6. روابط ارزشمند بیشتر
احتمالا دوستانی دارید که واقعا از گذراندن وقت با آنها ل*ذت نمیبرید شاید باعث رنجش شما میشوند. شاید افرادی سطحی هستند. ممکن است نسبت به دیگران بی ادب باشند که باعث خجالت شما شود یا داستانهای زندگیشان از نظر شما
خسته کننده باشد.
به هر حال این دوستان احتمالا ۸۰ روابط شما را تشکیل میدهند که سهم کمی در خوشحالی و خوشبختی تان دارند. هنگامی که روی تعدادی از دوستانم که واقعا با آنها ارتباط داشتم تمرکز میکردم بلافاصله احساس شادتری داشتم ر*اب*طه های
عاطفی، قوی تر بودند. حس صمیمیت عمیق تر بود بر این اساس این روابط احساس رضایت بیشتری به من می دادند.

بالا