آشپزی طرز تهیه شیرینی تارت تاتن

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 49
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مواد لازم
سیب یا گلابی: ۳ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو: ۱/۲ عدد
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
خمیر پایه تارت: به میزان لازم
پودر هل و دارچین: به میزان دلخواه
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مرحله اول
برای درست کردن این تارت سیب یا گلابی ابتدا شکر را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. پس از گذشت چند دقیقه، کره و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از چند دقیقه دیگر، لیمو را نصف کنید و آب آن را در تابه بچکانید. البته می‌توانید اصلا از آب‌لیمو استفاده نکنید. این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. سپس مواد را خوب هم بزنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد در تابه تفت خوردند و خوب مخلوط شدند، سیب‌ها را پو*ست کرده و به چند قسمت تقسیم کنید و هسته آنها را در بیاورید. البته در این دستور، می‌توانید از گلابی هم استفاده کنید؛ به شرط اینکه گلابی‌هایی که انتخاب می‌کنید، سفت باشند. بهتر است سیب‌ها را درشت قسمت کنید؛ مثلا هر سیب را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سیب‌های قاچ شده را نیز داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. سپس می‌توانید روی آنها پودر هل و دارچین بپاشید یا حتی ۲ قاشق غذاخوری آب انگور اضافه کنید تا خوش طعم شود. اگر از گلابی استفاده می‌کنید، گلابی‌ را نیز به قطعه‌های درشت تقسیم کنید و از گلابی‌های سفت و غیرآبدار استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مرحله سوم
در این مرحله، کمی از خمیر پایه تارت را به اندازه دهانه تابه جدا کنید. البته قطر آن را خیلی ضخیم نگیرید؛ بهتر است در حدود ۵ میلی‌متر باشد. خمیر تارت را روی سیب‌ها قرار دهید و با دست، لبه‌های آن را تنظیم کنید. سپس ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سیب‌ها کاراملی شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مرحله چهارم
پس از این مدت، تابه را از روی گ*از بردارید. فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. بهتر است صبر کنید تا فر گرم شود. پس از گرم شدن فر، تابه را درون آن قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت خوب بپزد و طلایی شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
برای اطمینان از پخته شدن، می توانید یک خلال دندان داخل خمیر فرو کنید تا ببینید مواد خوب پخته شده‌اند یا نه. پس از پخته شدن، تارت را از فر دربیاورید. پس از خنک شدن کامل، می‌توانید آن را به راحتی از تابه خارج و برعکس کنید. در واقع این تارت وارونه است و روی آن، در قسمت زیرین تابه پخته می‌شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA
بالا