مرحله دوم
بعد از اینکه مواد در تابه تفت خوردند و خوب مخلوط شدند، سیبها را پو*ست کرده و به چند قسمت تقسیم کنید و هسته آنها را در بیاورید. البته در این دستور، میتوانید از گلابی هم استفاده کنید؛ به شرط اینکه گلابیهایی که انتخاب میکنید، سفت باشند. بهتر است سیبها را درشت قسمت کنید؛ مثلا هر سیب را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سیبهای قاچ شده را نیز داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. سپس میتوانید روی آنها پودر هل و دارچین بپاشید یا حتی ۲ قاشق غذاخوری آب انگور اضافه کنید تا خوش طعم شود. اگر از گلابی استفاده میکنید، گلابی را نیز به قطعههای درشت تقسیم کنید و از گلابیهای سفت و غیرآبدار استفاده کنید.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان