. سرخ کردن فلافل
آخرین مرحله از طرز تهیه فلافل لبنانی این است که مواد فلافل را از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید. برای این کار میتوانید از قالب مخصوص فلافل استفاده کنید و یا اینکه با استفاده از یک قاشق، مقداری از مواد را کف دستتان بگذارید و دایرههایی یکدست درست کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید. اجازه دهید روغن خوب د*اغ شود سپس قرصهای فلافل را داخل روغن بیندازید. قرص فلافل باید داخل روغن غوطهور باشد به همین دلیل بهتر است از یک ماهیتابه گود با قطر کم استفاده کنید که روغن کمتری هم استفاده شود. حرارت گ*از باید ملایم باشد تا غذا مغزپخت شود. زمانی که فلافل خوب طلایی و ترد شد، آن را از روغن درآورید.
فلافل شما آماده است اما سس انبه خوشمزه را فراموش نکنید.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان