با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم های متفاوت را به ارمغان میآورد. این دیپ با استفاده از مرغ، بادمجان، و ادویههای خوش عطر تهیه میشود و گزینهای عالی برای میزهای مختلف، اعم از مهمانیها یا شبهای دورهمی خانوادگی است
برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجانها و فلفلها را کبابی کرده، سپس سی*ن*ه مرغ را با ادویه و پیاز پخته و همه مواد را ساطوری میکنیم. مواد خرد شده را با آب لیمو و سس ماست مخلوط کرده و برای طعم دار کردن، سیر، سس خردل، نمک و فلفل اضافه میکنیم. در نهایت، تزئیناتی مانند گردو و پاپریکا تفت داده شده را افزوده و سرو مینماییم
ابتدا بادمجانها را شسته، با چاقو چند برش زده و همراه با فلفلها در سینی فر قرار دهید. آنها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کبابی شوند، بپزید.
سی*ن*ه مرغ را به همراه یک عدد پیاز چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمهای قرار دهید. حالا آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود.
دیپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید. برای تزیین، میتوانید کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا را روی آن بپاشید. همچنین میتوانید با گردوی خرد شده و کمی سبزیجات تازه تزیین کنید. حالا دیپ مرغ و بادمجان شما آماده است. نوش جان!