آشپزی طرز تهیه خورش ریواس

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 72
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یكی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
خورش این خورش را اگرچه می‌توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش كرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب كنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
روش اول
مواد لازم : برای 4نفر
ریواس یك كیلوگرم
گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز 2 عدد
شکر 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
روغن، نمك و فلفل به میزان لازم
نعنا تازه 150 گرم
جعفری تازه 250 گرم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
طرز تهیه:
1- ابتدا پیازها را پو*ست كنده، بعد از شستن ریز خرد كنید. سپس در یك قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاق‌گ*از قرار دهید تا د*اغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه
كنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
2- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد كنید، سپس به پیاز د*اغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و
پیاز اضافه كنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت كامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گ*از صبر كنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
3- در این فاصله ریواس‌ها را پو*ست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتی‌متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد كنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاك كرده، بعد از
شستن، ریز خرد كنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
4 - حالا در یك تابه كوچك، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا د*اغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
نكته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.
5- بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه كنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر
حرارت دهید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
نكته یك: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه كردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
نكته دو: با توجه به اینكه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شكر اضافه كنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
روش دوم
مواد لازم : برای 4نفر
ریواس یك و نیم كیلوگرم
گوشت بدون استخوان نیم كیلوگرم
پیاز یک عدد
زعفران ساییده شده نصف قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل به میزان لازم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
طرز تهیه:
در این روش نیز مانند روش قبل، ابتدا پیاز را سرخ كرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 لیوان آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن
اضافه كنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت 10دقیقه نوش‌جان كنید.
نكته: توجه داشته باشید در این روش به جای نعنا و جعفری، از زعفران به عنوان طعم‌دهنده استفاده شده است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA
بالا