• رمان عاشقانه و جنایی کاراکال به قلم حدیثه شهبازی کلیک کنید
  • خرید رمان عاشقانه، غمگین، معمایی دلداده به دلدار فریبا میم قاف کلیک کنید

آشپزی طرز تهیه خورش چغاله بادام

  • نویسنده موضوع .ARNI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 32
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
3,400
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
67,722
Points
6,248
با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه...
مواد لازم :
گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط
چغاله بادام 200 گرم
نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
آب 4 لیوان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : .ARNI

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
3,400
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
67,722
Points
6,248
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : .ARNI

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
3,400
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
67,722
Points
6,248
چند نکته

1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : .ARNI
بالا