مشاعره به این صورت هست که هر نخستین بیت شعر باید با آخرین حروف الفبای شعر قبلی شروع بشه.
Matthew کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-05-07 نوشتهها 31 کیف پول من 1,780 Points 25 2024-04-23 #1 مشاعره به این صورت هست که هر نخستین بیت شعر باید با آخرین حروف الفبای شعر قبلی شروع بشه. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مشاعره به این صورت هست که هر نخستین بیت شعر باید با آخرین حروف الفبای شعر قبلی شروع بشه. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Matthew کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-05-07 نوشتهها 31 کیف پول من 1,780 Points 25 2024-04-23 #2 سلطان منی سلطان منی و اندر دل و جان ایمان منی در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی انجمن رمان نویسی دانلود رمان
سلطان منی سلطان منی و اندر دل و جان ایمان منی در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بتمنی ویراستار انجمن ویراستار انجمن تیزریست انجمن ادیتور انجمن تاریخ ثبتنام 2024-03-12 نوشتهها 1,003 کیف پول من 78,542 Points 1,443 2024-04-23 #3 یدِ ظلم جایی که گردد دراز نبینی ل*بِ مردم از خنده باز انجمن رمان نویسی دانلود رمان
.ATLAS. مدرس نقاشی مدرس انجمن نقاش انجمن تیزریست انجمن کاربر ویژه انجمن تاریخ ثبتنام 2020-07-24 نوشتهها 3,178 کیف پول من 65,137 Points 906 2024-04-23 #4 vahedi گفت: یدِ ظلم جایی که گردد دراز نبینی ل*بِ مردم از خنده باز کلیک کنید تا باز شود... ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
vahedi گفت: یدِ ظلم جایی که گردد دراز نبینی ل*بِ مردم از خنده باز کلیک کنید تا باز شود... ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Matthew کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-05-07 نوشتهها 31 کیف پول من 1,780 Points 25 2024-04-23 #5 .ATLAS. گفت: ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد کلیک کنید تا باز شود... در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی انجمن رمان نویسی دانلود رمان
.ATLAS. گفت: ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد کلیک کنید تا باز شود... در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بتمنی ویراستار انجمن ویراستار انجمن تیزریست انجمن ادیتور انجمن تاریخ ثبتنام 2024-03-12 نوشتهها 1,003 کیف پول من 78,542 Points 1,443 2024-04-23 #6 .ATLAS. گفت: ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد کلیک کنید تا باز شود... دامن مکش به ناز که هجران کشیدهام نازم بکش که ناز رقیبان کشیدهام انجمن رمان نویسی دانلود رمان
.ATLAS. گفت: ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد کلیک کنید تا باز شود... دامن مکش به ناز که هجران کشیدهام نازم بکش که ناز رقیبان کشیدهام انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Matthew کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-05-07 نوشتهها 31 کیف پول من 1,780 Points 25 2024-04-23 #7 vahedi گفت: دامن مکش به ناز که هجران کشیدهام نازم بکش که ناز رقیبان کشیدهام کلیک کنید تا باز شود... ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خ*را*ب است انجمن رمان نویسی دانلود رمان
vahedi گفت: دامن مکش به ناز که هجران کشیدهام نازم بکش که ناز رقیبان کشیدهام کلیک کنید تا باز شود... ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خ*را*ب است انجمن رمان نویسی دانلود رمان
.ATLAS. مدرس نقاشی مدرس انجمن نقاش انجمن تیزریست انجمن کاربر ویژه انجمن تاریخ ثبتنام 2020-07-24 نوشتهها 3,178 کیف پول من 65,137 Points 906 2024-04-23 #8 SilveRwinG گفت: در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی کلیک کنید تا باز شود... یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب، کز هر زبان که میشنوم نامکرر است! انجمن رمان نویسی دانلود رمان
SilveRwinG گفت: در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی کلیک کنید تا باز شود... یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب، کز هر زبان که میشنوم نامکرر است! انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بتمنی ویراستار انجمن ویراستار انجمن تیزریست انجمن ادیتور انجمن تاریخ ثبتنام 2024-03-12 نوشتهها 1,003 کیف پول من 78,542 Points 1,443 2024-04-23 #9 SilveRwinG گفت: در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی کلیک کنید تا باز شود... یارا ننشستی یک شب به پایم تو بگرفتی هرچی هست از جانم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
SilveRwinG گفت: در دو جهان بننگرد آنک بدو تو بنگری خسرو خسروان شود گر به گدا تو نان دهی کلیک کنید تا باز شود... یارا ننشستی یک شب به پایم تو بگرفتی هرچی هست از جانم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بتمنی ویراستار انجمن ویراستار انجمن تیزریست انجمن ادیتور انجمن تاریخ ثبتنام 2024-03-12 نوشتهها 1,003 کیف پول من 78,542 Points 1,443 2024-04-23 #10 SilveRwinG گفت: ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خ*را*ب است کلیک کنید تا باز شود... تو گویی به من اندر کارانت چیست؟ من که کاری جز تماشای یار ندارم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
SilveRwinG گفت: ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است؟ خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خ*را*ب است کلیک کنید تا باز شود... تو گویی به من اندر کارانت چیست؟ من که کاری جز تماشای یار ندارم انجمن رمان نویسی دانلود رمان