جستجو برای:
Search
خواص خرمالو در طب سنتی
خانه
خواص خوراکیها
خواص خرمالو در طب سنتی
خواص خرمالو در طب سنتی
یاسر رضایی
خواص خوراکیهامیوه ها
6 اسفند 1401
آزمون مزاج
فهرست محتوا پنهان
معرفی میوه خرمالو
ترکیبات شیمیایی خرمالو
طبع خرمالو
خواص خرمالو
مضرات و موارد منع مصرف خرمالو
معرفی میوه خرمالو
خرمالو میوه ایست از طبقه گیاهان گلدار دو لپه ای، راسته خلنگ سانان، تیره خرمالوئیان و سرده خرمالو که دارای چندین نوع می باشد. این میوه علاوه بر اینکه لذیذ است و طرفداران زیادی دارد دارای خواص زیادی از دید طب سنتی می باشد. از چوب درخت آن هم به دلیل کیفیت بسیار بالا و زیبایی که دارد در صنعت ساخت وسایل چوبی نیز استفاده می شود. این میوه را میتوان به صورت تازه، خشک، مربا، خام یا پخته مصرف کرد.
همگی گیاهان سرده خرمالو، دارای میوههای خوراکی نیستند. چند گونهٔ مهم خوراکی این میوه شامل موارد زیر هستند:
خرمالوی ژاپنی (Diospyros kaki): گونهای است که در میان خرمالوها بیشترین تولید جهانی را به خود اختصاص داده و در سطح وسیعی کشت میشود. این گونه که بومی چین است خوشطعم بوده و برگهایی پهن و سفت دارد. ابتدا به جهت استفاده از میوه آن، در سایر نواحی آسیای شرقی پرورش یافت و بعدها در دهه اول سده نوزدهم به کالیفرنیا و جنوب اروپا معرفی شد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان