خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

متفرقه 40 نکته برای دوران عقد طلایی

• نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 357
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
دوران عقد فرصت طلایی اما زودگذری است! شما فرصت دارید تا پیش از شروع زندگی مشترک، همدیگر را بیشتر بشناسید و آماده تر زندگی تان را زیر یک سقف شروع کنید اما اضطراب انتخاب درست، مواجه شدن با مسائلی که پیش بینی اش را نمی کردید و آماده شدن برای برگزاری مراسم عروسی شما را مشوش می کند و تا چشم به هم می زنید، می بینید که فرصت تمام شده است!
رعایت کردن نکاتی ساده در این زمینه می تواند به بهتر شدن ر*اب*طه شما کمک کند و در عین حال بیشترین شناخت را برای شما به همراه داشته باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• اگر می خواهید ارتباطی سالم، منطقی و پربار داشته باشید، یادگیری مهارت های ارتباطی را جدی بگیرید. مهارت های ارتباطی فرصتی است برای تعیین چارچوب های زندگی مشترک و پاسخ مثبت دادن به احساسات و عواطف همسر. علامت این که کسی مهارت های ارتباطی کافی ندارد این است که معمولا سخنان و رفتارهای نسنجیده هر چند کوچک و به شوخی دارد که می تواند یک دلخوری بزرگ به وجود آورد و شیرینی روابط را کم کند.

• ارتباط با همسر و خانواده اش به طور مستقیم یا غیرمستقیم به صورت کلامی و غیرکلامی، آگاهانه یا ناآگاهانه، انتقال دهنده پیامی است. پس بیندیشید هر بار چه پیامی می دهید!

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
ارتباط با همسر، حساس، پر بها و زیباست اما برای آنکه به وظایف شغلی، تحصیلی، خانوادگی شما و اطرافیان تان لطمه نخورد، برای ارتباط تان برنامه داشته باشید.

• با شنیدن صحبت های همسرتان، ارزیابی هدایای او، انتخاب هایش (نوع و رنگ لباس، کتب و…) علاقه ها، سلیقه ها، احساسات، عواطف و نقاط حساس شخصیت او را پیدا کنید و در عمل آنها را لحاظ کنید.

• رفتار احترام آمیز، بهترین شیوه حفظ حریم های فردی-اجتماعی و مقدمه ارتباط مثبت است.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• برقراری و حفظ یک ارتباط پایدار و سازنده با شناخت ویژگی های زیستی، تمایلات و نیازهای روانی امکان پذیر خواهد بود.

• چگونگی ارتباطات دوران عقد، تعیین کننده روابط بعدی شماست؛ پس این دوران را تنها صرف احساسات عاشقانه نکنید.

• یکی از عوامل مهم تعیین کننده جایگاه اجتماعی شما، رفتارهای پسندیده و محترمانه با اطرافیان تان است.

• اگر می خواهید روانی با نشاط، فکری سالم و خاطری آسوده داشته باشید با همسرتان صادقانه، محترمانه و دوستانه رفتار کنید

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• فردی که همسر خود را دوست دارد، در برخورد با او صداقت را سرلوحه رفتار و گفتار خود قرار می دهد. همسران صادق، دروغ نمی گویند و دورویی نمی کنند و به وعده های خود عمل می کنند در حالی که ملزم به گفتن همه چیز هم نیستند.

• در صورتی که خصوصیت مثبت همسرتان را به صورتی ب*ر*جسته بنگرید همیشه به او وفادار خواهید ماند.

• برای همسرتان به گونه ای احترام قائل شوید که از او انتظار تمکین و تواضع دارید.

• عشق و علاقه و محبت خود را با دادن هدیه ای مناسب یا دعوت به میهمانی به همسرتان نشان دهید.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• توجه و محبت به افراد مورد علاقه همسر (والدین و…) ارتباط شما را با او صمیمی تر خواهد کرد.

• شما می توانید با استفاده از کلمات و رفتارهای زیبا و متناسب با شخصیت همسرتان، ر*اب*طه ای صمیمانه با او برقرار کنید.

• برای جذاب شدن ارتباط، رفتارهای غیر کلامی مثبت (سر تکان دادن، حرکات چشم و دست و…) را چاشنی مهارت های ارتباطی کلامی قرار دهید.

• سخنانی که بین شما و همسرتان رد و بدل می شود، امانت است. برای استحکام زندگی بایستی همسران امانتدار یکدیگر باشند، برای هم خیرخواهی کنند و عیوب، ایرادها، قول و قرارهایشان را با هم در میان بگذارند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• توجه داشته باشید امید و صبر را همراه زندگی خود نموده اید؛ هر گاه برای آینده هدف های والایی، تعریف و برنامه ریزی کنید.

• خوش خلقی، کدورت ها را به دوستی تبدیل می کند چنان که آفتاب یخ را به آب.

• اخلاق انسانی، معنویت و ایمان مذهبی است که می تواند شما را در طول زندگی علاقمند، وفادار، رازدار یکدیگر و امیدوار و صبور نگاه دارد.

• انسان طالب زیبایی است و زیبایی طلبی مقدمه ارتباط؛ پس شما زوج های جوان نیز با آراستن و پیراستن خود برای یکدیگر با هم ر*اب*طه ای سازنده و محترمانه برقرار کنید.

• دروغ هر چند کوچک باشد سخنان راست شما را تحت الشعاع قرار می دهد و اعتمادتان را از یکدیگر سلب می کند و شما را در سراشیبی گناه قرار می دهد. حتی یک نگاه بیجا نیز می تواند ر*اب*طه شما و همسرتان را مخدوش کند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• در مورد مسائل خصوصی همسرتان بیهوده کنجکاوی نکنید؛ زیرا این گونه رفتار کردن می تواند موجب لجبازی، بی اعتمادی و پنهان کاری او شود.

• بی جهت در سوابق همسرتان کنکاش نکنید، حال را ببینید و آن را سرمایه آینده ای روشن قرار دهید.

• دو چشم، دو گوش و یک زبان دارید پس بیشتر بنگرید، بشنوید و کمتر بگویید؛ زیرا با پرحرفی برخی رازها و عیب ها آشکار می شوند و زمینه کدورت ها فراهم می شود.

• رعایت موقع شناسی در سخن گفتن مهارتی است که با تجربه بیشتر شنیدن و کمتر گفتن به دست می آید.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• تعریف، تمجید و انتقاد شمشیرهای دو لبه ای هستند که باید به جا و به موقع و بر اساس ظرفیت همسرتان بکار گرفته شوند.

• برای حفظ وقار خود، خانواده هایتان و جامعه و همچنین رعایت حال مجردها، بین رفتار خود و همسرتان در خلوت و جلوت تفاوت قائل شوید.

• همیشه در زندگی خود این اصل را به یاد داشته باشید که فردا روز بهتری خواهد بود.

• زندگی مشترک، فرصت با هم بودن و با هم اوج گرفتن، امانتی است در دست شما و همسرتان. آیا کسی را دلسوزتر از خودتان برای حفظ این امانت می یابید؟

• برای دستیابی به آرامش کامل، توکل بر خدا و توسل به راهنمایان دینی را سرلوحه برنامه های زندگی مشترکتان قرار دهید.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285
• شتاب را از زندگی خود حذف کنید. بگذارید صبر، شما را در پیشبرد اهدافتان همراهی کند.

• پادزهر دعوا و مشاجره، نگاه واقع بینانه، اولویت سنجی و گذشت دو طرفه است. پس توجه داشته باشید که بعد از هر گونه دعوا و مشاجره قهر نکنید!

• عیب جویی آسان تر است و عیب پوشی عاقلانه تر! همسران لباس یکدیگرند. پس عیب یکدیگر را فاش مکنید.

• در هنگام برخورد با مشکلات، به جای سرزنش یکدیگر، با همدلی، همفکری و هماهنگی درصدد حل مشکل باشید.

بالا