بی معطلی، بریم سراغ اصل مطلب
موضوع دوره اول رو با اجازه مدیران گل انجمن، خودم اعلام میکنم.
موضوع1: مهاجرت
موضوع2: یه بیماری همه گیر (مثل کرونا)
چون دوره اوله، دو موضوع اعلام کردم تا دستتون بازتر باشه البته در مورد جفتش هم میتونید در هر ژانری و به تعداد دلخواه ایده بدین.
فقط قبل طرح ایده هاتون، باید چند تا نکته رو در نظر بگیرید:
1- ایده قرار نیست کل داستان رو پوشش بده و شما قرار نیست از صفر تا صد داستان رو واو به واو دیکته کنید. این مورد رو حتما در نظر بگیرید که شما فقط قراره یه جهت ذهنی به نویسنده بدید. مثل کاشتن یه نهال توی خاک. دیگه شاخ و برگ و میوه دادنش با شما نیست.
مثال:
ایدهی رمان من درمورد یه بازی توی یه دنیای عجیب و غریب با حال و هوای باستانی و فانتزی هست. چند تا از مسافران یه مینیب*و*س، درگیر این بازی میشن و برای زنده موندن مجبور میشن باهم همکاری کنند ولی توی بازی، حافظهی چهار نفر پاک میشه و نمیدونند که دنیای بازی الکی هست و متعلق به این دنیا نیستند. این بازی یه سری قوانین خاص داره که با نقض هر کدومش، برای این افراد، یک سری تبعات جبران ناپذیر داره و اگر بازیکنان بتونند تا مرحله آخر زنده بمونند میتونند در دنیای واقعی از مرگ نجات پیدا کنند.
2- مشخص کنید ایده بیشتر روی کدوم ژانر تاکید بیشتری داره.
3- مشخص کنید زمانبندی ایده به چه شکله؟ مثلا ممکنه بعضی ایده ها شناوری داشته باشند و هم گذشته رو پوشش بدند و هم حال و آینده رو. بعضیها ممکنه مختص به گذشته باشه بعضی حال و... .
4_ هر ایده رو در یک پارت جداگانه ارسال کنید. به این شکل:
موضوع: ...
ژانر غالب: ...
زمانبندی: ...
شرح ایده: ...
5- شرح ایدهتون حداقل 4 خط سیستمی و حداکثر 10 خط سیستمی باشه.
6- ایدهتون کلی نباشه. مثلا نگید در مورد دختری که تو کرونا یهو کچل میشه. این ایده نیست و هیچ جهت ذهنیای به نویسنده نمیده. ایده در واقع میتونه نقطه عطفی برای استارت زدن تک رمان باشه. توی ذهنتون، یه فضا رو تصور کنید، چند کاراکتر اصلی رو داخلش بچینید و داستانی بر اساس موضوع، براشون بسازید. بعدش یه عکس از ذهنتون رو بعنوان ایده اینجا مطرح کنید.
7-میتونید اگه با دیدن ایده یک نفر، جرقهای توی ذهنتون ایجاد شد، درموردش نظر بدید و مطابق با ذهنیت خودتون، تغییرش بدید. برای این کار، ایده رو پاسخ بدید و اولش بنویسید:«آپدیت ایده». اگر ایدهی آپدیت شده بعنوان ایده طلایی انتخاب بشه، دو نفر بعنوان خالق ایده و مشاور ایده، نام برده میشن.
تا ۸ اسفند مهلت دارین ایدههاتون رو درمورد این دو موضوع بفرستید
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان