خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

طرح ایده دورهمی برای ایده‌پردازیِ خفن | سری اول

• نویسنده موضوع Nasrin.J
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 29
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

طرح ایده نویسندگان

Nasrin.J

داستان نویس انجمن
داستان‌نویس
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-10-15
کیف پول من
22,545
سلام به همه عزیزان^..^

اومدیم با یه دورهمی چالشی و جذاب که می‌تونه برای همه‌مون خیلی سودمند باشه^__^Dcguijkkj
حالا قضیه از چه قراره؟Ssssskm

خیلی از ماها از ایده‌های تکراری خسته شدیم که مثال‌هاش زیاده مثل رمان‌های هم*خو*نه‌ای، همسایگی دختر و پسر، ازدواج اجباری و دختر همه‌فن حریف و ... .Knf£;,Dedunjj

می‌بینم که خاطره‌ها تازه شدWwfvjr2z

از شوخی که بگذریم، همه‌مون خوب می‌دونیم که خیلی از مسائل و ایده‌ها وجود دارند که علی‌رغم جذابیت و اهمیت بالا، هرگز بهشون پرداخته نشدهBkd;!Oh£+€

ایده‌ی خوب یکی از مهم‌ترین ارکانِ جذب مخاطب و افزایش کیفیت رمان هست. هر چند قرار نیست فقط با یک ایده‌ی خوب، موفقیت نویسنده رو تضمین کرد ولی به هر جهت، با پیشرفت ایده‌پردازی در رمانها، می‌تونیم گام بلندی در عرصه نویسندگی برداریم و آثار جذاب‌تر و با مفاهیم عمیق‌تری پدید بیاریم.5ez8Hdio)4

ممکنه خیلی از شما عزیزان هم، ایده‌های گوناگونی داشته باشید ولی به دلایل مختلف، فعلا نتونید در غالب رمان اجراش کنید یا اصلا تمایلی به نوشتن نداشته باشید.:confused:D;

حالا اینجا قراره با کمک همدیگه و برای ارتقاء سطح نویسندگی، به صورت دوره‌ای تاپیکی تحت عنوان طرح ایده ایجاد بشه. نفراتی که حس می‌کنند می‌تونند ایده‌پردازی کنند، در همین تاپیک اعلام آمادگی می‌کنند.
یکی از مدیران انجمن، یک موضوعِ کمتر مطرح شده در رمان‌های ایرانی رو عنوان میکنه و از شرکت کننده‌ها درخواست میشه تا ایده‌هاشون رو مطرح کنند.D;Ad&@**Sa*@&_9

📍مثال:

موضوع اعلام شده توسط مدیران انجمن: فرزند طلاق

ایده‌ی داوطلب ۱:
درمورد پسربچه‌ای که بخاطر جدایی پدر و مادرش، از خونه فرار میکنه و درگیر یک پرونده‌ی قتل میشه.

ایده‌ی داوطلب۲:
زنی که سه سال پیش بخاطر اعتیاد شوهرش ازش جدا شده، مجدد ازدواج میکنه. دخترِ این زن با همسرِ جدید مادرش سر ناسازگاری داره. زن بعدها متوجه میشه که دختر توسط پدرش به هنجارشکنی و لجبازی تشویق میشه. همسر دوم زن از دست دختربچه عاصی میشه و بهش میگه یا من یا دخترت. زن سردرگم میشه و ... .

ایده‌ی داوطلب۳:
یک خواهر و برادر که والدینشون از هم جدا شدند مدام در تلاشند تا با کارهای مختلف، مادر و پدرشون رو پیش هم برگردونن ولی به مرور زمان متوجه میشن که جدایی گاهی میتونه بهتر از یک زندگی مشترکِ پرتنش باشه.

ایده‌ی داوطلب۴:
یک دختر بخاطر فرزند طلاق بودن مورد قضاوت پسر موردعلاقه‌اش قرار میگیره و با بی‌وفایی پسر مواجه میشه. این دختر برای گذر از این دوران، سعی می‌کنه پیش روانشناس بره. در این بین با یکی از بیماران در کلینیک روانشناسی آشنا میشه که مشکل عجیبی داشته و انگار که می‌تونسته با ارواح مردگان حرف بزنه... .

دقت کنید که ممکنه یک نفر چند تا ایده متفاوت مطرح کنه و هیچ محدودیتی در این باره وجود نداره. حتی در صورت نیاز، ایده‌ها مورد بحث و بررسی شرکت کنندگان قرار میگیره و فضا در کل دوستانه و تعاملی هست.Sa*@&_9Cbju

ناگفته نمونه که موضوعات از ژانرهای مختلف هست و دامنه گسترده‌ای دارهSxfh

وقتی تمام شرکت کنندگان ایده‌هاشون رو مطرح کردند، ایده‌ها به رای‌گیری گذاشته میشن و ایده‌های برتر، بعنوان ایده‌های طلایی در همین تاپیک قرار میگیرن و به ایده‌پردازان ایده‌های طلایی، جایزه تعلق میگیرهDgjnRub3?

در نهایت این ایده‌های جذاب، بعنوان
راهنمایی برای شروع کردن نویسندگی، در اختیار همگان قرار می‌گیرهBook&%

♥️ایده‌پردازان عزیز اعلام آمادگی کنید♥️

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

.Ana.

مدیر مطبوعات + دستیار مدیر رمان + ناظر ادبی آز
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن