خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,126

مجموعه اشعار در انتظار قاصدک ها  (1).jpg

مجموعه اشعار در انتظار قاصدک ها احمد آذربخش​

مشخصات کتاب:​

نام اثر: در انتظار قاصدک ها

نویسنده: احمد آذربخش ( رعد خاموش ) ahmad .azr

طراح جلد: green voice

تعداد صفحات: 89​

قیمت: 90.000 تومان​

برای خرید در انتظار قاصدک ها احمد آذربخش از طریق ایتا، ت*ل*گرام، ایمیل یا انجمن اقدام کنید.

09195199153​

تنها واریزی ها به شماره کارت 5859831143056926 به نام زهرا جعفریان مورد قبول بوده و امکان خرید از طریق شماره کارت دیگری وجود نخواهد داشت.​

برای خرید از طریق انجمن با zahra jafarian مکالمه بزنید​

مجموعه اشعار در انتظار قاصدک ها احمد آذربخش​

سخنی از احمد آذربخش شاعر در انتظار قاصدک ها

این اولین مجموعه شعر چاپ شده از بنده می‌باشد که سعی کرده‌ام در ۵۰ شعر کوتاه و سپید؛ از خود، از حسرت‌ها، ناگفته‌ها و نرسیدن‌ها به زبان شعر با شما سخن بگویم و در ادامه از احوالات شخصی خارج شده و به دردهای جامعه می‌پردازم... دردهایی که سال‌ها با آن‌ها بزرگ شده‌ام، آن‌ها را از نزدیک دیده و لمس کرده‌ام، بخصوص درد فقر و رنج‌ گرانی که گریبان‌گیر مردم کشورم شده است.​

مقدمه مجموعه اشعار در انتظار قاصدک ها احمد آذربخش

سال‌ها درد را به دوش کشیدم و جلویش زانو زدم ولی امروز آن را در آ*غ*و*ش می‌گیرم.. قوی که باشی درد تو را شعله ور می‌کند انتخاب با خودت است میتوانی پر از کینه و عقده شوی و ویرانی به بار بیاوری و خود را تباه سازی و هم میتوانی مشعل راهت کنی و با دلی نرمتر پذیرای سرنوشتت در زندگی باشی .. من شاعر نیستم بلکه درد کشیده ای هستم که می‌دانم دردهایم شعراند و شعرهایم دردنامه ..‌آنها از اعماق آتشین قلبی رنجور برآمده‌اند.. در روزها و سالهایی که در تنهایی در جهنم سپری می‌شود همین گداخته های از دل برآمده ست که تو را آرام می‌کند.. قسم به قلمی که حرمت شعر ست و آبروی شاعر ، هیچ چیزی به مانند نوشتن باعث خودسازی و آرامش ذهن و روح انسان نمی‌شود.. پس بیایید با هر کلمه دوباره شعله ور شویم ..من کسی هستم که با شعله ور شدن به آرامش می‌رسد..​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا