خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,126
با عرض تبریک خدمت نویسنده عزیز آقای علی خسروشاهی

کتاب دست نوشته های اشک

مشخصات کتاب دست نوشته های اشک:
نام اثر: مجموعه دلنوشته دست نوشته‌های اشک
نویسنده: علی خسروشاهی
ناشر: تک رمان
تعداد صفحات: 148

قیمت: 150.000 تومان
Picsart_23-12-31_16-00-46-991.jpg

برای خرید از طریق ایتا، ت*ل*گرام، ایمیل یا ایجاد مکالمه با zahra jafarian اقدام کنید.

09195199153

Taakroman233@gmail.com

تنها واریزی ها به شماره کارت 5859831143056926 به نام زهرا جعفریان مورد قبول بوده و امکان خرید از طریق شماره کارت دیگری وجود نخواهد داشت.

بیوگرافی علی خسروشاهی نويسنده کتاب دست‌نوشته‌های اشک
علی خسروشاهی متولد 1381/03/28 از تهران، نویسنده و برنامه نویس هستم. از 18 سالگی به طور جدی نویسندگی را دنبال می‌کنم و دلنوشته می‌نویسم. کارم را با دکلمه ترس از دلنوشته چند دقیقه تا مرگ شروع کردم و بازدید خوبی گرفتم تا جایی که شروع به نوشتن دلنوشته مُلخار کرده و آن را به کتاب تبدیل نموده و در سال 1401 چاپ کردم. همین طور بعد از مُلخار در انجمن تک رمان فعالیت بیشتری داشته و دلنوشته‌های بیشتری را نوشتم تا مردم بیشتر با من و قلمم آشنا شوند.

انتشارات تک رمان با هدف کمک به رشد و ارتقای نویسندگان راه اندازی شده و سعی دارد به چاپ رساندن کتاب با حداقل هزینه را انجام دهد. تمامی خدمات ویراستاری، طراحی جلد و صفحه آرایی در انتشارات تک رمان به کاربران ارائه شده و قابل دریافت می باشد.
جهت دریافت مشاوره چاپ کتاب با zahra jafarian گفتگو ایجاد کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من