خوشبختم گلم
خب بهار عزیز یکم در باره رمانات بهمون بگو و اینکه نویسنده گی رو از چه سنی شروع کردی؟
منم همینطور عزیز دلم
خب اگه بخوام درباره رمانام بگم، رمان کوچه بی قراری رو خودم به شخصه خیلی دوستش دارم؛ چرا که بر حسب واقعیته و میتونم بگم زندگی یکی از اطرافیان خودمو دارم روایت میکنم. هر چند دارای عیب و نقص زیادیه و مطمئنا قلم آنچنان قوی ندارم. اما خب همینکه ایدش واقعیه، یه جور دلیله برای علاقم نسبت بهش.
و رمان دومی که دارم مینویسم، کاملا تخیلات ذهن خودمه و امیدوارم که بتونم از پس نوشتن هر دوش به خوبی بر بیام.
و اگه بخوام بگم از چند سالگی شروع به نوشتن کردم، بر میگرده به 13 سالگی و زمانی که یه سری کلاسهای رایگان نوشتن تو محلمون برگزار شده بود. استارت علاقم به نوشتن، از همونجا شروع شد. یه ماهی کلاسا رو رایگان رفتم و بعدش ثبت نام کردم و به طور متداوم کلاسا رو شرکت میکردم. تو همون حین شروع کردم به رمان خوندن. و بعدش هم داخل برنامه ورد، برای سرگرمی خودم رمان تایپ میکردم و تهش فقط برای دوستام میفرستادم. هنوزم دارمشون، اما قلمشون و ایدشون آنچنان قوی نبوده و خب نسبت به الان خیلی ضعیفه.
در کل میتونم بگم یکی از رشتههایی که بهش علاقه دارم همین نوشتن و نویسندگیه.
و البته، به خاطر دارم کلاس هفتم به خاطر نوشتن یه داستانک و انشا، توی منطقه مقام هم آوردم.
و تا الان این شور و اشتیاق من برای نوشتن همراهم بوده
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان