عنوان:
عنوان انتخابی نویسنده جرعهای از من میباشد
برای آثار ادبی بهتر است از نامهای کوتاه استفاده شود تا در ذهن خواننده ماندگاری بیشتری داشته باشد، البته اگز عنوان از جذابیت خاصی برخوردار باشد به راحتی میتوان این مشکل را حل کرد
عنوانی انتخابی طولانی میباشد، همچنين عنوان میبایست به ژانر و محتوای دلنوشته ارتباط داشته باشد
عنوان انتخابی بیانگر دلنوشتهای عاشقانه میباشد و به خوبی فضای عاشقانه را منتقل میکند
مقدمه :
مقدمه سراغاز دلنوشته میباشد و از اصلیترینارکان دلنوشتهمیباشد
مقدمه دلنوشته باید جامع و کامل باشد و در برگیرنده تمامی احساسات و موضوعات اشاره شده در دلنوشته باشد،
متاسفانه هیچ مقدمهای دیده نشد
ساختمان دلنوشته :
گاهی برای زیباتر شدن بیشتر دلنوشته نویسنده این امکان را دارد تا از جابه جایی ارکان استفاده کند
برای مثال جای مفعول و فعل را جابه جا کند
اما نکتهی قابل اهمیتی که در این بین وجود دارد این است که این جابه جایی نباید به حدی باشد که ساختمتن بهم بریزد
جابه جایی ارکان در این دلنوشته چندان مشاهده نشد و جملات بصورت شیوه عادی نگارش شدهاند
لحن و نثر :
بهترین لحن انتخابی برای اثار ادبی خصوصا دلنوشته ، لحن ادبی میباشد
خیلی زیباتر میشود که دلنوشته ادبی نگارش شود نه محاوره بدلیل اینکه در انتقال احساسات تاثیر خیلی بهتری دارد
خیلی عالی بود که لحن ادبی را برای دلنوشته خود انتخاب کردید اما متاسفانه ایرادی که مشاهده شده بود پرش لحن بود
در بعضی قسمتها لحن متون به کلی محاوره بود برای مثال :
برگ هامو در اختیار باد قرار دادم
برگهایم را در اختیار باد قرار دادم
برگامو بستم، خاموش شدم، عطرمو پنهان کردم
برگهایم را بستم، خاموش شدم و عطرم را پنهان کردم
من خون توام
من خون تو هستم
ارایههای ادبی :
ارایههای ادبی زینت بخش دلنوشته هستند و استفاده از انها در دلنوشته تقریبا اجباری است چرا که این ارایههای ادبی هستند که یکمتن ساده را به یک متن ادبی تبدیل میکنند
حداقل در هر دلنوشته باید بین ۲ تا ۳ ارایهی متنوع بهره گرفته باشد
استفاده از ارایهی ادبی در این دلنوشته خوب بود
ارایههایی همچون تشخیص و تشبیه بیشتر دیده میشدند
پیشنهاد میشود از ارایههای بیشتری بهره بگیرید
نگارش و صحیح نویسی :
برای زیبایی ظاهری دلنوشته باید درست نویسی و استفاده از علائمنگارشی را رعایت کنید
استفاده از علائمنگارشی در حد مطوب بود اما نیم فاصلهها اصلا رعایت نشده بودند
برای مثال:
خنده ایم
خندهایم
می شینه
میشینه
قول میدم
میدم
می کنه
میکنه
این نقد صرفا جهت بهبود قلم نویسنده انجام شده است
باتشکر. پریسا