با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
نام رمان: اندکی عشق نویسنده: بهار کلاته ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: Mona❦ خلاصه: و در محفل او، عشق جوانه میزد. من میتوانستم تسلط او را بر عاشق کردن این دلِ شیدا، احساس کنم و بدانم، روزی خواهد رسید که آن چشمهای کهرباییاش، بشود گوشهای از این قلب پرتلاتمِ من. قلبی که برای تپیدن، بودن او را...
اسم اثر: دنیای جادوگران نام نویسنده: ملیکا توسلی ژانر: تخیلی،تاریخی ناظر رمان: vahedi مقدمه: حتما رمان یا فیلم هری پاتر و جانوران شگفت انگیز را دیده، یا خواندهاید داستانی بسیار زیبا و شگفت انگیز با پستی و بلندی های بسیار! پس تصمیم گرفتم رمانی همانند؛ هریپاتر بنویسم ولی در ایران که مطابق با...
نام رمان: خورشید مهرا نام نویسنده: ملینا نامور ژانر: معمایی_هیجانی_تراژدی_عاشقانه ناظر:اوا اسدی خلاصه: وقتی ظلمت تاریکی نمایان میشود و خورشید پنهان میشود مهرا در غمهایش غوطه ور و در فکر ارازی هست که با بیرحمی مهرای بیچاره را به تیمارستان منتقل میکند. مهراس مردی ترسناک با گذشتهای تاریک و حلمای...
برای یه دوست "به نام اهورامزدا " گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک نام اثر: جان نام نویسنده: paryzad ژانر: کمدی، عاشقانه ناظر: .Sarina. ویراستار: Moon✦ خلاصه: در مورد دختری به نام جانان جهانگیری، ملقب به جان هست که به خاطر کارها و رفتارش به هیچ عنوان نمیشه اون یه دختر عادی دونست...