خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

خانه داری ترفندهایی برای خانه تکانی

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 31
  • بازدیدها 382
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

تمیز کردن لوسترها و لامپ‌ها:

برای این کار یک دستمال نخی و بدون پرز را انتخاب کنید . با کمک یک چهار پایه بالا رفته و با مراقبت، دستمال را به کمی سرکه آغشه کنید و روی لامپها بکشید . دقت کنید قبل از تمیز کردن کنتور برق را خاموش کنید تا دچار برق گرفتگی نشوید

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

شستن پرده‌ها:

پرده ها را به خشک شویی محول کنید در غیر این صورت می توانید پرده ها را در آب نیم گرم قرار دهید تا گرد و غبار آن گرفته شود. بلافاصله پرده را بردارید و لگن یا تشت را از آب ولرم پر کنید و کمی نمک داخل آن بریزید این کار غباری که باعث می‌شود پرده کدر شود را زود می‌زداید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

شستن سرویس بهداشتی و حمام:

برای تمیز کردن وان و دسشویی و کفها می توانید از آب و پودر لباسشویی پرسیل استفاده کنید استفاده کنید. برای تمیز کردن دسشویی؛ وان می توانید جوش شیرین و لیمو ترش را مخلوط کنید بهترین جرم گیر قوی است.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

ترفندهای مهم:

• برای از بین بردن لک مداد رنگی روی دیوارها ، می توانید کمی خمیر دندان روی آن بزنید و با مسواک کشیدن لک را بزدایید .
  • اگر دیوار و سرامیک لک دارد و به هیچ عنوان از بین نمیرود می توانید کمی سرکه به آن بزنید ؛ با این کار از بین خواهد رفت .
  • دیواری که دارای کاغذ دیواری هست می توانید به کمک آب و پودر لباسشویی تمیز کنید .
  • برای تمیز کردن استیل های آشپزخانه از سرکه استفاده کنید .

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
برای تمیز کردن گ*از استیل می‌توانید از جوش شیرین و آب د*اغ استفاده کنید گ*از را بسیار براق خواهد کر . برای از بین بردن جرم گ*از سرکه را اسپری کنید ؛ بعد با پودر ماشین و اسکاج بشویید و در آخر دستمال نمناک بزنید . برای خشک کردن بهتر است برای اینکه لک نیندازد از پارچه کتان استفاده کنید .

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

روش شستشوی گل‌های مصنوعی:

گلهای مصنوعی تجمع گرد و خاک است و از لحاظ ظاهر خیلی کدر و بد شده . حالا می خواهیم آن را تمیزو براق کنیم . با ما همراه باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ابتدا با یک پارچه نمدار گرد و خاک را ببه آرامی از روی آن پاک کنید. بعد با شیشه پاک کن اسپری روی گل ها پاشیده شود و با سشوار خشک کنید
می‌توانید یک آب تاید درست کنید و گلها را به آرامی نیم ساعت در آن قرار دهید و بعد از آن آبکشی کنید و در معرض هوا درون آبکش قرار دهید تا آب آن کشیده شود و درون گلدان بگذارید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

تمیز کردن لوازم برقی:

برای تمیز کردن تلویزیون؛ می‌توانید زمانی که تلویزیون خاموش است از ا*ل*ک*ل با دستمال بدون پرز تمام سطوح آن را پاک کنید. توجه داشته باشید به هیچ عنوان تلویزیون روشن را دستمال خیس و نمدار نزنید زیرا باعث از بین رفت نور دستگاه خواهد شد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
برای تمیز کردن سطح اتو ؛ از سرکه سفید استفاده کنید . داخل محفظه را مقداری سرکه سفید بریزید بعد خالی کنید این کار باعث می شود جرم داخل آن رفع شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

تمیز کردن لوازم برقی دیگر مانند آبمیوه گیری:

یک دوم سفید کننده و یک چهارم جوش شیرین و یک چهارم از آب ولرم مخلوط؛ به قسمت بیرونی لوازم اسپری کنید و در آخر با دستمال تمیز نمدار روی آن بکشید و اجازه دهید خشک و براق شود .

بالا