خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

خانه داری ترفندهایی برای خانه تکانی

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 31
  • بازدیدها 382
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
کار را با گردگیری اولیه شروع کنید. یک عدد جاروی بلند بردارید و با آن گوشه‌های سقف را برای زدودن تار عنکبوت‌های احتمالی تمیز کنید. سپس باقی جاها را گردگیری کنید. گردگیری این موارد را فراموش نکنید:

• اشیا و کتاب‌های موجود در کتابخانه؛
  • ظروف و زیورآلات نقره یا هر وسیله‌ای را که غبار گرفته و تار شده.
اکنون با جاروی عادی یا برقی، محیط را جارو بزنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
چربی بیشتر روی هود می نشیند و برای شستن هود احتیاج به آب گرم و مایع ظرفشویی که قدرت پاک کنندگی قوی داشته باشد دارید . قسمت بیرونی و خارجی آن را با که مرطوب شده و از پاک کننده چند منظوره استفاده کنید . قسمت داخلی آن از ف*یل*تر تشکیل شده که به آسانی باز و قابل تمیز کردن است .

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
اجاق گ*از:
برای نظافت گ*از می توانید قسمت پایه های چدنی را بلند کنید و با آب و مایع ظرفشویی بشویید . اگر مشاهده کردید چربی زیادی گرفته ، از گ*از پاک کن استفاده کنید . راهکار آن به این صورت است روی قسمت گ*از بپاشید و کمی زمان دهید و بعد از ۱۵ دقیقه با دستمال مرطوب پاک و تمیز کنید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

یخچال :

در مرحله اول سیم برق آن را قطع کنید تا خدای نکرده دچار برق گرفتگی نشوید . بعد تمام یخچال را خالی از محتویات آن کنید و چیزهایی را که دور ریختنی است را کنار بگذارید. قفسه و وسایل یخچال را با مایع ظرفشویی بشویید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

کابینت‌ها :

اگر کابینت شما فلزی است با مایع ظرفشوی اسکاج و کمی جوش شیرین داخل آن تمیز کننده خوبی است
اگر کابینت شما ام دی اف است در ففروشگاها اسپری کابینت چوبی موجود است . راه دیگر پاک کننده چند منظوره را روی دستمال بپاشید و کابینت ها را تمیز کنید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
نکته : از پاک کننده های شیمیایی برای برق انداختن ام دی اف استفاده نکنید . مات و کدر خواهد شد
داخل کابینت ها تمام ظروف را یکی یکی بشویید و خشک کنید . مواد خشک داخل کابینت را چک کنید اگر تاریخ آن گذشته دور بریزید.
زیر کابینتها را با جارو برقی تمیز و دستمال بکشید . اگر چنانچه کف اشپزخانه کثیف است با مایع تمیز کننده کف بشویید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
برای تمیز کردن شیشه ها ابتدا با یک دستمال خشک خاک آن را بگیرید . بعد سرکه سفید و آب و آب لیمو را مخلوط کنید و داخل اسپری بریزید و روی شیشه ها اسپری کنید . به این صورت می توانید شیشه براقی داشته باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
قسمت دیواره های آشپزخانه را اسکاج بکشید. اگر خواستید درز کاشیهای آشپزخانه تمیز و برق بیوفتد می‌توانید از جوش شیرین و آب خمیری درست کنید و روی درزها بزنید بعد ۲۰دقیقه دستمال مرطوب بکشید تا برق بیوفتد.
می‌توانید یک اسپر و تمیز کننده طبیعی بسازید. مایع ظرفشویی را با مقداری سرکه مخلوط کنید. کمی آب به آن اضافه کنید و با دستمال تمیز زمین و کف را بشویید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

تمیز کردن ظروف چدنی:

یک مقدار پودر جو داخل ظرف بریزید و کمی آب اضافه کنید بصورت خمیری شکل بدست می آید، دستکش دست کنید و این خمیر مانند را به ظروف بمالید و بعد ابکشی کنید. این کار روغنی که بخورد قابلمه رفته را جدا کرده و تمیز و براق خواهد شد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

تمیز کردن داخل کتری:

ابتدا آب را بجوش آورید یک لیوان سرکه داخل آن بریزید و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین ؛ تقریبا نیم ساعتی که جوشید آب آن را بریزید و داخل کتری را اسکاج بکشید تا داخل آن از لرد خالی شود دو بار آب کتری را بجوشانید و خالی کنید تا کاملا تمیز و براق شود.

بالا