خانه داری ست وسایل آشپزخانه

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 29
  • بازدیدها 226
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
وسایل آشپزخانه مستقیماً با مواد غذایی در ارتباط هستند. از این رو علاوه بر این که باید تمیز باشند، بهداشت آن‌ها نیز باید کاملاً رعایت شود. استفاده از ظروفی که رنگ تیره دارند سبب می‌شود تا آلودگی‌های کوچک روی آن‌ها چندان مشخص نباشد. پس بهتر است از این رنگ‌ها استفاده نشود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
نتیجه‌گیری و جمع‌بندی
انتخاب بهترین رنگ برای وسایل آشپزخانه عروس علاوه بر سلیقه فردی، باید بر اساس المان‌های روانشناسی و رنگ شناختی انجام گیرد. در این صورت علاوه بر این که محیطی زیبا و طبق سلیقه خود خواهید داشت، شور و نشاط بیشتری در آشپزخانه تجربه می‌کنید و احساس کسالت و خستگی کمتری به سراغتان می‌آید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
هر چند رنگ سفید یکی از پرطرفدارترین رنگ‌هایی است که در آشپزخانه از آن استفاده می‌شود و از نظر بهداشتی نیز مناسب است، ولی بهتر است آن را با رنگ‌های انرژی بخش مانند زرد، سبز، صورتی، آبی و غیره ترکیب کنید تا احساس رخوت در آشپزخانه نداشته باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
توصیه می‌شود رنگ‌های تیره‌ای مانند مشکی، قهوه‌ای، یشمی و غیره در آشپزخانه و وسایل آن کمتر مورد استفاده قرار گیرند. این رنگ‌ها برای مکانی که از نظر بهداشتی باید به آن توجه شود، مناسب نیستند و آلودگی‌ها کمتر روی آن‌ها دیده می‌شوند. به همین علت بعد از مدتی چربی‌های زیاد و آلودگی روی آن‌ها ماندگار می‌شود و به سختی پاک می‌شوند

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
نکته کلیدی
امروزه با تنوع بسیار زیاد در دکوراسیون داخلی خیلی از افراد انتخاب های شان را به سمت رنگ های نقره ای برده اند، که این یک سبک از آشپزخانه مدرن است. ما در این مدل ها بیشتر پیشنهاد می کنیم از لوازم آشپزخانه استیل و یا تلفیقی از استیل و شیشه استفاده کنید. برای شناخت بهتر لوازم خانگی شیشه استیل، می توانید از لینک های راهنمایی خرید، هر کدام از دسته های محصولی استفاده کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
نکته مهم برای آشپزخانه های کوچک
اگر هنوز لوازم خود را خریداری نکرده اید یا بخشی از آن را گرفته اید، حتما به توکار بودن آن ها توجه کنید، چون اگر از لوازم روکار استفاده کنید فضای آشپزخانه خود و گزینه داشتن یک آشپزخانه مدرن یکپارچه را از دست می هید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
یکی از دیوارهایتان را به رنگ متفاوتی در آورید و سپس آن را با قفسه یا آثار هنری زیبایی تزئین نمایید.
قبل از اینکه نقطه کانونی را ایجاد کنید، در موردکاربرد اتاق‌تان فکر کنید. مثلا اگر اتاق مطالعه می‌خواهید، می‌توانید با قفسه‌های کتاب نقطه کانونی اتاق‌تان را ایجاد نمایید.
مبلمان بزرگ در اتاق نشیمن می‌توانند به عنوان نقطه کانونی اتاق‌تان عمل کنند. مثلا یک تابلو هنری بزرگ یا آینه‌ی بزرگ در فضای اتاق‌تان می‌توانند بهترین عملکرد را برای شما داشته باشد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
هنگامی که نقطه کانونی اتاق را پیدا کردید، باید بتوانید فضای اطراف آن را تزئین نمایید. رنگ‌های اصلی نقطه کانونی اتاق را شناسایی کنید و از آن‌ها به عنوان رنگ‌ عناصر باقیمانده اتاق استفاده نمایید. این نقطه کانونی به ایجاد تعادل در فضای اتاق‌تان کمک زیادی خواهد کرد

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
نقطه کانونی اتاق
نقطه کانونی اتاق‌تان را پیدا کنید. نقطه کانونی یعنی اینکه وقتی شما وارد اتاق می‌شوید، به صورت ناخودآگاه چشمان شما به آن سمت کشیده شده و نگاه شما به آن جلب می‌شود. هر چیزی که در اطراف نقطه کانونی شما قرار خواهد گرفت، باید بتواند آن را تعریف نماید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
این قاعده اصلی در ست کردن وسایل خانه است و هدف این است که دکوراسیون شما ظاهر یکنواخت و کسل‌کننده‌ای را به خود نگیرد. پس پیشنهاد می‌کنیم که حتما از این قانون تبعیت نمایید.

بالا