خانه داری ست وسایل آشپزخانه

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 29
  • بازدیدها 226
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
خرید جهیزیه عروس یکی از جذاب‌ترین و در عین حال، پرهزینه‌ترین بخش‌هایی است که در زندگی فرد تجربه می‌شود. شروع یک زندگی جدید، نیاز به وسایلی جدید دارد و شوق خرید بهترین وسایل آشپزخانه عروس و ست کردن وسایل با هم زمان زیادی می‌برد. برای تهیه جهیزیه، بیشترین هزینه برای آشپزخانه صرف می‌شود. وسایلی که در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرند بسیار متنوع و زیاد هستند. علاوه بر این، وسایل آشپزخانه، بیشترین کاربرد را به صورت روزانه در خانه دارند و بیشتر با آن‌ها سر و کار داریم. از این رو باید سعی کرد از رنگ‌هایی استفاده کرد که از نظر روانشناسی و زیبایی شناختی، استانداردهای لازم را داشته باشند و احساس بهتری را در این مکان به شما القا کنند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
سلیقه فردی و رنگ وسایل آشپزخانه عروس
برخی افراد کاملاً بر اساس سلیقه و علاقه خود به رنگ‌های خاصی، شروع به خرید جهیزیه می‌کنند. به علت این که تمام لوازم مورد استفاده برای جهیزیه در بازه زمانی کوتاه و با هم خریداری می‌شود، ست کردن آن‌ها چندان کار سختی نیست. درصد بالایی از افراد، بر اساس سلیقه خود خرید می‌کنند و رنگی را که دوست دارند در هنگام انتخاب ترکیب رنگ وسایل آشپزخانه به کار می‌گیرند. به عنوان مثال فردی که به ترکیب رنگ سفید و مشکی علاقه دارد، تمام وسایل خود را از این تم‌ها انتخاب می‌کند. برخی نیز رنگ سفید یا کرم را در همه وسایل خود در نظر می‌گیرند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
بهتر است بدانید که رنگ‌های مورد استفاده در وسایل پرمصرف خانه مانند لوازم آشپزخانه، می‌تواند روی روحیه و حتی جسم فرد تأثیر بالایی داشته باشد. از این رو علاوه بر این که به زیبایی آشپزخانه نوعروس می‌اندیشید، بهتر است از نظر روانشناسی نیز رنگ‌ها را بهتر با هم ترکیب کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
رنگ‌های معمول که برای ترکیب رنگ وسایل آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند
اگر دقت کرده باشید، از گذشته تاکنون، رنگ سفید یکی از بیشترین استفاده‌ها را در وسایل آشپزخانه به خصوص لوازم برقی داشته است. به همین خاطر، بیشتر تولید کنندگان لوازم برقی مانند یخچال، ماشین لباسشویی و ظرفشویی، آبمیوه گیری و غیره تولیدات خود را بیشتر با رنگ‌های سفید و کرم به بازار عرضه می‌کردند. بعد از مدتی رنگ‌های سیلور و مشکی نیز مورد توجه قرار گرفت.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
سرویس‌های غذاخوری نیز بیشتر در بلورهای بی‌رنگ یا چینی‌های سفید و گل‌دار انتخاب می‌شدند؛ اما امروزه تنوع بسیار بیشتر شده است و رنگ‌های مختلفی پا به آشپزخانه‌های جدید گذاشته‌اند. ظروف آشپزخانه بلور رنگی و چینی‌های طرح دار زیبا در کنار لوازم برقی رنگی، آشپزخانه‌ها را زیباتر و جذاب‌تر کرده‌اند. البته برای خرید و رنگ ست لوازم آشپزخانه عروس، کمی انتخاب سخت‌تر شده است.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
بهترین رنگ برای وسایل آشپزخانه عروس از نظر رنگ‌شناسی
روانشناسان معتقدند، رنگ تأثیر بسیار زیادی بر روحیه انسان دارد و باید برای انتخاب رنگ لوازم خانه را که دائم با آن‌ها در ارتباطیم هوشمندانه‌تر انتخاب کنیم. هر بخشی از خانه، کاربرد خاصی دارد و باید بر این اساس رنگ آن را انتخاب کرد. بهترین رنگ برای وسایل آشپزخانه عروس نیز باید هوشمندانه انتخاب شود؛ زیرا مدت زمان طولانی باید از آن‌ها استفاده شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
سفید رنگ وسایل آشپزخانه عروس
یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین رنگ‌هایی که برای آشپزخانه و جهیزیه عروس مورد استفاده قرار می‌گیرد، رنگ سفید است. اگر دقت کرده باشید، اکثر لوازم آشپزخانه نیز با این رنگ ساخته می‌شوند. یکی از مزیت‌های استفاده از رنگ سفید برای لوازم آشپزخانه، تمیز بودن این رنگ است.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
در آشپزخانه دود روغن، گرد مواد غذایی مختلف و چربی‌های زیادی بر روی وسایل می‌نشیند که در صورت ماندگار شدن طولانی مدت، به سختی پاک می‌شوند. از این رو استفاده از رنگ سفید در آشپزخانه باعث می‌شود تا آلودگی‌ها زودتر به چشم آیند و سریع‌تر آن‌ها را تمیز کنید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
از طرف دیگر این رنگ معمولاً برای عروس‌ها شاخص‌تر است و دوست دارند سفید را در اکثر لوازم خود به کار گیرند. به همین علت یکی از پرطرفدارترین رنگ‌هایی است که برای جهیزیه عروس مورد استفاده قرار می‌گیرد

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
استفاده از رنگ زرد برای رنگ ست لوازم آشپزخانه عروس

رنگ زرد یکی از رنگ‌هایی است که بیشتر برای استفاده در آشپزخانه توصیه شده است. این رنگ شادی‌آور است و احساس نشاط را در فرد برمی‌انگیزد. با توجه به این که بیشترین حجم کاری خانه در بخش آشپزخانه است، داشتن انرژی و نشاط در آن اهمیت بالایی دارد. علاوه بر این رنگ زرد به افزایش سوخت و ساز کمک می‌کند. از این رو اگر سرویس‌های غذاخوری خود را به رنگ زرد انتخاب کنید، افزایش سوخت و ساز ب*دن را به همراه دارد

بالا