اشکنه یک ناهار نونی نوستالژی و سنتی ایرانی است که معمولاً مادربزرگهای ایرانی آن را به شیوه فوقالعاده خوشمزهای طبخ میکنند. طرز تهیه اشکنه معمولاً در شهرهای مختلف کمی متفاوت است. در شیراز برای درست کردن اشکنه از پیاز، شنبلیله خشک، سیب زمینی، تخم مرغ، آرد و زردچوبه استفاده میشود و تهرانیها برای درست کردن اشکنه از رب گوجه فرنگی نیز استفاده میکنند.
اگر در یک روز زمستانی و سرد با خودتان فکر میکنید که ناهار چی بپزم، کله گنجشکی میتواند گزینه خوبی برای یک ناهار نونی ساده زمستانی محسوب شود. طرز تهیه کله گنجشکی بسیار ساده است و با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و سیب زمینی آماده میشود.
کله پاچه از آن دسته غذاهایی است که میتوانید هم به عنوان صبحانه و هم ناهار سرو کنید. طرز تهیه کله پاچه خانگی و رمز و راز خوشمزه شدن کله پاچه تنها به مدت زمان پخت و ادویههایی که استفاده میکنید و چند فوت کوزهگری دیگر، وابسته است. اگر به دنبال یک غذای نونی برای ناهار زمستانی هستید، پیشنهاد میکنیم این بار کله پارچه را امتحان کنید.