نقاط ضعف
انعطاف ناپذیر و سرسخت - مشکل این است که اینقدر بر آنچه کار می کند این است که مدیران اغلب مواردی را که ممکن است بهتر کار کند را رد می کنند. همه چیز تا زمانی که ثابت شود نظر است و شخصیت های اجرایی تمایلی به اعتماد به یک عقیده به اندازه کافی برای داشتن چنین شانسی ندارند.
ناخوشایند با موقعیتهای غیر متعارف - مدیران به شدت از سنت پیروی میکنند و وقتی ناگهان مجبور میشوند راهحلهای بررسینشده را امتحان کنند، ناراحت و تحت فشار قرار میگیرند. ایدههای جدید نشان میدهند که روشهای آنها به اندازه کافی خوب نبوده است، و کنار گذاشتن آنچه قبلاً همیشه کار میکرد به نفع چیزی که ممکن است هنوز شکست بخورد، تصویر آنها از قابلیت اطمینان را به خطر میاندازد.
قضاوتی - مدیران اجرایی در مورد درست، نادرست و از نظر اجتماعی قابل قبول اعتقادات قوی دارند. اجبار مدیران برای ایجاد نظم اغلب به همه چیز و همه افراد تعمیم مییابد، و این احتمال را نادیده میگیرند که دو راه درست برای انجام کارها وجود دارد. مدیران اجرایی از این که این "منحرفان" نظرشان را بدانند، تردیدی ندارند و این را وظیفه خود می دانند که اوضاع را درست کنند.
تمرکز بیش از حد بر وضعیت اجتماعی - مدیران به احترام دوستان، همکاران و جامعه خود افتخار می کنند و اگرچه اعتراف آن دشوار است، اما به افکار عمومی اهمیت زیادی می دهند. مدیران اجرایی (مخصوصاً افراد آشفته) می توانند آنقدر درگیر برآوردن انتظارات دیگران شوند که در رفع نیازهای خود ناکام باشند.
سختی در آرامش – این نیاز به احترام نیاز به حفظ حرمت آنها را تقویت میکند، که میتواند رها کردن و آرامش را برای خطر احمق به نظر رسیدن، حتی در سرگرمی خوب، دشوار کند.
مشکل در ابراز احساسات - همه اینها نشان دهنده بزرگترین ضعف مدیران است: ابراز احساسات و احساس همدلی. افراد با تیپ شخصیتی اجرایی چنان درگیر حقایق و موثرترین روش ها می شوند که فراموش می کنند به آنچه دیگران را خوشحال می کند یا به حساسیت آنها فکر کنند. یک مسیر انحرافی می تواند به طرز خیره کننده ای زیبا باشد و برای خانواده شادی آور باشد، اما مدیران ممکن است فقط عواقب رسیدن به مقصد را با یک ساعت تاخیر ببینند و با رد شدید این تصور به عزیزان خود آسیب برسانند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان