خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

سفرنامه سفرنامه | سفری ترکیبی به تفلیس و باتومی در خردادماه

• نویسنده موضوع گلبرگ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 39
  • بازدیدها 350
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
کیف پول من
63,929
10.jpeg

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
کیف پول من
63,929

وز سوم​

برنامه روز سوم، بیرون شهر بود. روز قبل چند تا همسفرامون (بچه‌های گل کرمون) چندجا بیرون شهر رفته بودن و خیلی بهشون خوش گذشته بود. مام شماره اون شخصی که بچه‌ها رو برده بود ازشون گرفتیم (تاکسی بود) و باهاش هماهنگ کردیم. اسمش یوسف بود. حاج یوسف (مسلمون بود) صبح حدود ساعت 11 در محوطه پارک 6 می، اومد مارو سوار کرد تاحدود ساعت 20 که برگشتیم هتل. 80 لاری بهش دادیم (دو نفر بودیم جمعا 80 لاری). همین مکان‌ها رو یه سری از دوستان همسفر ما رفته بودند با تور لیدر محترم به قیمت نفری 50 یا 100 دلار (دقیق یادم نیست). تفاوت را احساس کنید. جاهایی که رفتیم:

• makhuntseti waterfall آبشار ماخونتسی
  • gonio fortress قلعه گونیو (ورودی داشت 3 لاری)
  • Wine House ورودی 20 لاری
  • tamar bridge پل تمار
  • Botanical Garden (ورودی داشت)
17.jpg
گشت بیرون شهری​

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
کیف پول من
63,929
در باتومی دو مورد واسه هم سفرامون پیش اومد که بهتره اینجا بنویسم که یه وقت خدای نکرده شما دچارش نشید!

اول این که در حوالی مجسمه علی و نینو و جاهای دیدنی، به هیچ وجه اجازه ندید بچه‌های کوچک که گدایی میکنن بیان سمتتون و بهتون نزدیک بشن. یکی از همسفرای ما، یه آقای حدود پنجاه ساله بود که با خانمش اومده بودن و تعریف کرد که عصر که رفته بودن پیش مجسمه، چهار تا پسر بچه کوچک میان ایشون رو احاطه میکنن به این صورت که ابتدا تقاضای پول میکنن و وقتی با بی محلی ایشون مواجه میشن، دو نفر از بچه‌ها (یکی دست سمت چپ و یکی دست سمت راست) دست ایشون رو میگیرن و دو نفر هم پاشون رو، یک نفر هم از پشت سر میاد و دستشو میکنه داخل جیب ایشون و تمام پولا رو...

بله، دقیقا درست حدس زدید. تمام پولای ایشون رو میبرن. شاید اولش واستون مسخره بنظر برسه که اخه چندتا بچه چطور میتونن همچین کاری رو انجام ب*دن. ولی متاسفانه این کارو مثل آب خوردن انجام دادن و پولای بنده خدارو بردن. این بنده خدا هم تعریف میکرد که نمیدونستم باید کدومشون رو بگیرم و به این ترتیب همگی فرار میکنند و هرکدوم به یه طرفی میرن.

مورد دوم در اطراف میدان اروپا و یا جاهای دیگه، هستند هموطنایی که (بهتره اسمشونم هموطن نذاریم چون واقعا کار کثیفی رو انجام میدن) تا متوجه میشن ایرانی هستید به چایی دعوتتون میکنن و باهاتون گرم میگیرند و پس از اینکه به بقول خودمون نمک گیر شدید و مطمعن شدن بهشون اعتماد کردید، میگن شب بیا بریم فلان کلاب که آشنا هست و از رفیقام هستند و... و اگه برید، هرچی دارید باید بذارید و بیاید بیرون (دیدم که میگم) پس مراقب باشد چون این میتونه بدترین اتفاق در طول سفرتون باشه از نظر من.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا