بسم تعالی
دلنوشته های زیر در روز شنبه 26 آذر 1401 به بایگانی ادبیات منتقل شدند.
دلیل : دلنوشته های فراموش شده
دلنوشته های فراموش شده بدین معناست که نویسنده دلنوشته ، دلنوشته خود را بعد از ایجاد چند پست یا هیچ پستی رها کرده است و چندین ماه از آخرین پست اون میگذرد.
اگر نویسنده دلنوشته های زیر هستید و قصد ادامه دادن دلنوشته و بازگرداندن آن را از بایگانی ادبیات دارید در این تاپیک اعلام کنید
دلنوشته های زیر در روز شنبه 26 آذر 1401 به بایگانی ادبیات منتقل شدند.
دلیل : دلنوشته های فراموش شده
دلنوشته های فراموش شده بدین معناست که نویسنده دلنوشته ، دلنوشته خود را بعد از ایجاد چند پست یا هیچ پستی رها کرده است و چندین ماه از آخرین پست اون میگذرد.
اگر نویسنده دلنوشته های زیر هستید و قصد ادامه دادن دلنوشته و بازگرداندن آن را از بایگانی ادبیات دارید در این تاپیک اعلام کنید
دلنوشته انتظار | Mohammad.mesbahi کاربر انجمن تک رمان
نام اثر: مجموعه دلنوشتههای انتظار دلنویس: محمد مصباحی کاربر انجمن تک رمان ژانر: عاشقانه برای انتظار واژهای جز زندان ندارم! عاقبت روزی در این زندان، زیر شلاق نگاهت؛ تو را لو خواهم داد...
forums.taakroman.ir
در میان واژگان | سپیده دم کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته: در میانِ واژگان نویسنده: سپیده دم کاربر انجمن تک رمان ژانر: مقدمه: دلتنگی را تکدّر هم معنا کردهاند. تکدّر، یعنی تیره شدن؛ یعنی وقتی دلتنگ میشوی، قلبت تیره میشود؛ رنگ میبازد. اما مگر قلبی که تو در آن نباشی، جز تیرهگی رنگ دیگری به خود میگیرد؟؛ «رنگ باختن» برای قلبی که تو در آن...
forums.taakroman.ir
دلنوشته زانوی غم| نوشته F.salimzadeh کاربر تک رمان
نام دلنوشته: زانوی غم نام دلنویس: فاطمه سلیمزاده( F.salimzadeh )کاربر تک رمان ژانر: تراژدی. مقدمه: کاش بشود دور شود، از دل ما هرچه غم است کاش که آباد شود، هرچه که ناساز شود کاش تقلا نکند، از همه آن سرو بزرگ کاش که سیرآب شود، زنخدان یکدانه گرگ کاش دگر دور نشود، از همه لبخندهایشان کاش که دوست...
forums.taakroman.ir
دلنوشته لبخند حزین | پریسـان کاربر انجمن تک رمان
بسم الله الرحمن الرحیم نام دلنوشته : لبخند حزین نام دلنویس : پریسان ژانر : تراژدی مقدمه : در هزار توی زمان گم شدم. نمیدانم به کجا میروم، اصلا مقصدم کجاست، تا کی قرار است بروم؟ فقط میروم! غم و اندوه به دنبالم افتاده؛ میخواهد مرا در خود غرق کند.
forums.taakroman.ir
دلنوشته زانوی غم| نوشته فاطمه سلیمزاده
دلنوشته: زانوی غم نویسنده: فاطمه سلیمزاده( F.salimzadeh )کاربر انجمن تک رمان کاش بشود دور شود، از دل ما هرچه غم است کاش که آباد شود، هرچه که ناساز شود کاش تقلا نکند ، از همه آن سرو بزرگ کاش که سیرآب شود، زنخدان یکدانه گرگ کاش دگر دور نشود ، از همه لبخندهایشان کاش که دوست شود،...
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی فروغ عشق|نگین کاربر تک رمان
نام دلنوشته: فروغ عشق ژانر: عاشقانه دلنویس: نگین مقدمه: و آن کس که تمام هستیام را مدیون اشارات او هستم و تمام تنهاییهایم را با او قسمت میکنم. او هزاران نام دارد و من فقط او را با نامی که خودم گذاشتهام میشناسم نامی که سرچشمه اش قلب و وجود من است و از من ریشه میگیرد. کیست او که تمام هستی سر...
forums.taakroman.ir
دلنوشته خزان|آیناز کاربر تکرمان
نام دلنوشته: خزان دلنویس: آیناز ژانر: تراژدی مقدمه: از پنجره اتاق چشمانام دوخته شدهاند به منظره پاییزی مقابل شیشههای خاکگرفته، دیگر نه نالههای مستانهی بلبل به گوشام میرسد؛ نه درختهای پرشکوفه دیدگانام را پر میکنند؛ نه بوی خوش بهار به مشامام میرسد و کرورها نه دیگر. تنها پشت این...
forums.taakroman.ir
دلنوشته گلاره چاوان | ستاره لطفی کاربر انجمن تک رمان
به نام خدا دلنوشته: گلاره چاوان* دلنویس: ستاره لطفی مقدمه: یک روز اگر تمام من، در زیر خاک حبس شد... بر روی سنگ قبرم بنویسید که دوستش داشتم! بنویسید که تمام مدت او را در قلب خود میپرستیدم و اما او، اعتنایی نمیکرد به این چشمان خیس شده! حال که منی نیست عاشق او باشد... به گوشش برسانید نور چشمم...
forums.taakroman.ir
مدار زندگی| نازنین مرادخانلو| کاربر انجمن تک رمان
دلنویس: مدار زندگی نویسنده: نازنین مرادخانلو ژانر: عاشقانه مقدمه: روزگار که همپایت نمیشود هیچ؛ بنهای تلخی و بداقبالی حیات، ریشه در اعماق وجودت میدواند. شاخ و برگهایش دور گردنت تنیده میشود و هی میفشارد؛ درماندگیها را، بغضها را، اشک و ذلتها را، آرام و نمنمک میگیرد نفست را این چنگ...
forums.taakroman.ir
غبار تنهایی | مینا عباسی کاربر تک رمان
نام نویسنده:مبینا عباسی ژانر:درام،عاشقانه مقدمه: همچو برگی شدم تو دستان بی رحم باد می دانم اون که رفته دیگر هرگز نمیاد من به تقدیر عادت کردم و نمی ترسم از روزگار بالاخره که می گذرد..
forums.taakroman.ir
درد و درمان | قسم همدم کاربر انجمن تک رمان
به نام دلبر! دلنوشته: درد و درمان دلنویس: قسم همدم (نیلوفر آبی) ژانر: عاشقانه، تراژدی مقدمه: از روزی که قدم به دنیایم گذاشتی، درد بودی! از همان نگاه اول، که زیبایی چشمها و لبخند دلربایت دشنهای شد و بر سیبلِ قلبم نشست، تا امروزی که هر دقیقه ندیدنت، خودِ جهنم را برایم تداعی میکند، با آن عذابِ...
forums.taakroman.ir
زوال قلب | ECLIPSE کاربر انجمن تک رمان
نام: زوال قلب نویسنده: ECLIPSE ژانر: تراژدی، عاشقانه مقدمه: هیچگاه نفهمیدم که مشکل قصهی ما چه بود؟ پایان خوشی که گم کردیم یا قلبی که روزی روزگاری از س*ی*نهی من بیرون جهید و به این نتیجه رسید که از تو خسته است؟ شاید باید منتظر می ماندم تا تو مثل همیشه برگردی شام بپوشیم گریه بچینیم و یکدیگر را...
forums.taakroman.ir
فانوسهای دروغگو | ECLIPSE کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته : فانوس های دروغگو دلنویس : ECLIPSE مقدمه: من یک شکست خوردهام، یک بازندهی زنده، یک مفلوک فلک زده! کاش میمردم قبل از اینکه طلوعم غروب کند. کاش چشم می بستم پیش از آنکه فانوس هایم دروغگو بشوند. راستی چه می گفتند؟ زیبا، خوشبخت، آزاد... چه چرندیاتی! معلوم نیست چند زن دیگر گول این غزل...
forums.taakroman.ir
دلنوشته ماهی قرمز | نیکو تهرانی کاربر انجمن تک رمان
دلنوشته: ماهی قرمز دلنویس: نیکو تهرانی مقدمه: قبل از تو هم اینگونه بود؟ سیب به همین اندازه شیرین بود؟ اسمان به این اندازه پاک و ابی بود؟ بوی بهار نارنج ها مرا م*ست می کرد؟ یا نه،کمی به عقب برگردیم! اصلا قبل از تو من، من بودم؟
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی تنهایی|آیناز کاربر انجمن تکرمان
نام دلنوشته: تنهایی نویسنده: catbird ژانر: تراژدی مقدمه: معنی تنهایی چیست؟ کسی دوستت نداشته باشد؟ کسی به جز تو روی این کرهی خاکی نباشد؟ همه جز خودت نامرئی باشند؟ نه! چنین مفهومی ندارد. مگر میشود کسی روی کرهی خاکیای که هشت میلیارد جمعیت دارد کسی را نداشته باشد؟ هنگامی که کسی میگوید تنهاست ما...
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی کلیشهی عشق|آیناز کاربر تکرمان
نام دلنوشته: کلیشهی عشق نام نویسنده: آیناز ژانر تراژدی/عاشقانه به نظر تو کلیشهی عشق چیست؟ امروز هم مثل دیگر روزها مشغول کار کلیشهایام بودم. نه صبحانه خوردم؛ نه شانهای به گیسوان تا کمرریختهام، که حالا شکلی بسیار درهمریخته به خود گرفته زدم؛ نه آبی به صورت پریشانام ریختم تا طراوت آب کمی از...
forums.taakroman.ir
آرام جانم | فاطمه تاجیکی کاربر تک رمان
به نام نگارنده هستی نام دلنوشته: آرام جانم نویسنده: فاطمه تاجیکی کاربر انجمن تک رمان ژانر: عاشقانه تقدیم به همسر عزیزم این روز ها در این حال و هوای دلتنگی تنها دلگرمی من تو هستی اشک چشم هایم را پاک میکنی و مرا دل داری میدهی! ای همه هستی من؛ تو تنها کسی هستی که مرا درک میکنی اگر تو نبودی...
forums.taakroman.ir
دلنوشته جای خالی | فاطمه تاجیکی کاربر تک رمان
بسم تعالی شروع با یاد نفس... نام: جای خالی نویسنده:فاطمه تاجیکی کاربر انجمن تک رمان ژانر:عاشقانه، تراژدی تقدیم به تو که فراموش کردنت جز محالاته...
forums.taakroman.ir
بدون او |Angel's wing♡ کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته: بدون او ژانر: عاشقانه نام نویسنده: کیمیا کاردان سخنی از نویسنده: سلام به کاربران تک رمان عزیز امیدوارم از دلنوشتهام خوشتون بیاد.
forums.taakroman.ir
دهر خم | نسا رحمتی کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته: دهر خم نویسنده: نسا رحمتی ژانر: تراژدی، اجتماع گاهی؛ باید گریست به حالی که نمیشود توصیفش کرد. گاهی؛ مجبوری به خندیدن برای حالی که غیر قابل توصیف است.
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی کافهچیهایِ دیوانه| ثناء(جیرجیرکِ آبی) کاربر انجمن تک رمان
عنوانِ دلنوشته: کافهچیهای دیوانه ژانر: تراژدی، عاشقانه نام نویسنده: ثناء محمدی(جیرجیرکِ آبی) *** کافههای کوچک را بیشتر دوست داشتم، فضایِ بهتری داشت، شبیه همین کافهی کوچک قدیمی که در و دیوارش از چوب ساخته شده بود. جایی بود که حتی درهایش بوی قهوه میداد! هرچیزی که بوی قهوه میداد میتوانست...
forums.taakroman.ir
دلنوشته "خودت باش" | نارسیس یوسفی کاربر انجمن تک رمان
نام اثر: خودت باش ژانر: انگیزشی نویسنده: نارسیس یوسفی مقدمه: خودت باش چرا که شامخ و والایی! ملزم نیست بدینگونه که خواستار دیگران هست باشی... . تو را لاغیر خویش باش!
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی آشفتگی فراق | Tomura کاربر تک رمان
✨به نام او✨ نام دلنوشته: آشفتگیِ فراق نویسنده: والی پژمان کاربر انجمن تک رمان ژانر: تراژدی مقدمه: من همانیام که گرفتار شده در میان فاصلهها... . همان ماری که از پونه دلخوشیای ندارد اما همیشه دمِ درِ خانهاش سبز میشود! من ماندهام بینابینِ ن*زد*یک*ی و دوری؛ نه دستی در میان است و نه لطفی... ...
forums.taakroman.ir
دلنوشتهی سِلنوفیل | کوثر کاربر تک رمان
به نام خالق ماه و ستارهها دلنوشتهی: سلنوفیل (سلنوفیل اصطلاحی است برای کسانی که عاشق ماه هستند، بهکار میرود.) نویسنده: کوثر کاربرانجمن تک رمان ژانر: عاشقانه،تراژدی
forums.taakroman.ir
دوست بی وفا | نازنین. لام کاربر انجمن تک رمان
بسم الله الرحمن الرحیم نام دلنوشته : دوست بیوفا نام نویسنده : نازنین. لام کاربر انجمن تک رمان ژانر: اجتمایی مقدمه : وقتی خواستههایت در نیمه راه چیزی میشود که نباید میشد که غلط از آب در میآید تمام آنچه در ذهن ساختهای وقتی باورت شکسته شد! آدمی میشوی که شبیه هیچکس نیست! آدمی که دیگر از...
forums.taakroman.ir
افکار منحنی | KIAn کاربر انجمن رمان تک
•بسم الله الرحمن الرحیم• نام دلنوشته: افکار منحنی نویسنده: کیاناز تربتی نژاد کاربر انجمن تک رمان ژانر: تراژدی مقدمه: خونی که به واسطهی مغزهایشان مکیده میشود. قلبهایی که تنها سردی و غبار را در خود جای میدهند. و افکاری که تنها در خود زشتیها را نشانه گرفتهاند. زیباترین آنها زشتیهای...
forums.taakroman.ir
باوانم...♡ | SHAGHAYEGH کاربر انجمن تک رمان
مجموعه دلنوشته: باوانم * باوان: در زبان کوردی به معنی جگرگوشه. باوانم: در حالت عادی خانه پدری اما به معنی ریشه من ( شدت عشق )میشود. دلنویس: شقایق مهرلوس کاربر انجمن تک رمان سبک: دلنوشته ژانر: عاشقانه *سر سوزن اگر ذوقی هست... کار دلبر است و بس...!*
forums.taakroman.ir
دفترچهای با بوی پاییز | Bad~girl کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته: دفترچهای با بوی پاییز نام نویسنده: آلمآ ژانر: اجتماعی مقدمه: صدای خش خش برگها نشان گم شدن خاطرههایم بودند. رهگذرانی که با احساسات فراوانی وارد باغ خاطرهام میشوند؛ و کودکانی که با خش خش برگ ها بیشتر شادی میکردند. تنها من بودم، که خاطره ها را مینوشتم و روی زمین میگذاشتمشان...
forums.taakroman.ir
از قلب من|Tanin کاربرانجمن تک رمان
به نام حق نام دلنوشته:از قلب من دلنویس: ریحانه ژانر: عاشقانه عاشقانه هایم را با تو قسمت می کنم اگر که تو، سهمی از زندگی من باشی.
forums.taakroman.ir
آخرین ویرایش: