مضرات احتمالی مصرف گندم سیاه
علاوه بر ایجاد واکنش های آلرژیک در برخی افراد، رعایت اعتدال در مصرف گندم سیاه هیچ عارضه نامطلوبی به همراه ندارد.
حساسیت نسبت به گندم سیاه
حساسیت نسبت به گندم سیاه در افرادی که گندم سیاه را اغلب و در مقادیر زیاد مصرف می کنند بیشتر ایجاد می شود. پدیده ای که تحت عنوان واکنش آلرژیک متقابل شناخته می شود، این حساسیت در افراد دارای حساسیت نسبت به لاتکس یا برنج بیشتر مشاهده می شود. علائم آن می تواند شامل بثورات پوستی، تورم، ناراحتی گوارشی و در بدترین حالت ها شوک آلرژیک شدید باشد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان