از آن در چای گندم سیاه استفاده می شود یا در غلات، آرد و رشته فرنگی پردازش می شود. غلات که تقریبا مانند برنج استفاده می شوند عنصر اصلی بسیاری از غذاهای سنتی اروپایی و آسیایی محسوب می شود. گندم سیاه به دلیل داشتن مواد معدنی و آنتی اکسیدان بالا به عنوان یک ماده غذایی سالم محبوب شده است. مزایای آن شامل بهبود کنترل قند خون است.
گندم سیاه به طور عمده در نیمکره شمالی به ویژه در روسیه، قزاقستان، چین و اروپای مرکزی و شرقی برداشت می شود. به گزارش هلث لاین، این مقاله هر آنچه را باید در مورد گندم سیاه بدانید توضیح می دهد.
گندم سیاه به طور عمده در نیمکره شمالی به ویژه در روسیه، قزاقستان، چین و اروپای مرکزی و شرقی برداشت می شود. به گزارش هلث لاین، این مقاله هر آنچه را باید در مورد گندم سیاه بدانید توضیح می دهد.