کبد بزرگترین عضو داخلی ب*دن است که نقش مهمی در فرآیند گوارش و دستگاه هاضمه و متابولیسم مواد غذایی به عهده دارد و به ذخیره انرژی و تبدیل ریزمغذی های حیاتی به اشکال و انواع قابل استفاده برای ب*دن کمک می کند.کبد فواید بسیار زیادی برای سلامت انسان دارد و مسئول عملکرد های سوخت و ساز و تبدیل مواد مغذی از رژیم غذایی به ب*دن است و مواد سمی را از آن خارج می کند. کبد صفرا تولید می کند،از نمک های صفراوی برای هضم و جذب چربی و ویتامین های محلول در چربی استفاده می شود و بیلی روبین محصول نهایی انهدام گلبول های قرمز، در کبد ترکیب شده و از طریق صفرا دفع می شود.
انباشته شدن چربی در سلول های کبدی به التهاب این سلول ها منجر شده و چربی در کبد رسوب کرده و موجب بروز کبد چرب می شود. در 100 گرم وزن کبد پنج گرم چربی وجود دارد ولی اگر مقدار چربی بیش از پنج درصد وزن کبد شود، به این حالت «کبد چرب» گفته می شود.
انباشته شدن چربی در سلول های کبدی به التهاب این سلول ها منجر شده و چربی در کبد رسوب کرده و موجب بروز کبد چرب می شود. در 100 گرم وزن کبد پنج گرم چربی وجود دارد ولی اگر مقدار چربی بیش از پنج درصد وزن کبد شود، به این حالت «کبد چرب» گفته می شود.