خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

برای سلامت پو*ست چه کنیم

• نویسنده موضوع MahSana♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 376
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

سیگار نکشید​

سیگار کشیدن باعث پیر شدن پو*ست، از دست رفتن شادابی آن و افزایش چین و چروک می گردد. سیگار کشیدن باعث تنگ شدن عروق بسیار ریز تغذیه کننده پو*ست گردیده و باعث کاهش خونرسانی به پو*ست می گردد. در نتیجه اکسیژن و مواد لازم برای تغذیه و بازسازی پو*ست کمتر به آن می رسند.

از سوی دیگر سیگار کشیدن باعث تخریب پروتئین های کلاژن و الاستین پو*ست می شود که مانند یک داربست قوام و خاصیت ارتجاعی پو*ست را حفظ می نمایند. تخریب این لایه از پو*ست باعث افتادگی و افزایش چین و چروک می گردد. علاوه بر همه این موارد، سیگار کشیدن می تواند خطر ابتلا به سرطان پو*ست و لبها را نیز افزایش دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

با پو*ست خود با ملایمت رفتار کنید​

برای شستشوی روزانه پو*ست از آب بسیار د*اغ استفاده نکنید. حمام کردن طولانی، استفاده از آب بسیار د*اغ و استفاده از صابون ها و شوینده های بسیار قوی باعث برداشته شدن چربی طبیعی پو*ست و خشکی پو*ست می گردند. از آب گرم و شوینده های ملایم برای شستشوی پو*ست استفاده نمایید.

اگر پو*ست شما خشک است، از یک مرطوب کننده مناسب استفاده کنید. برای صبح و پیش از خروج از خانه از یک مرطوب کننده دارای ضدآفتاب استفاده نمایید. صورت و ب*دن خود را پس از شستشو و استحمام بیش از حد خشک نکنید. اجازه دهید کمی رطوبت روی پو*ست باقی بماند. حوله برای خشک کردن پو*ست مناسب تر از دستمال می باشد.

افراد مسن اگر نیاز به استحمام روزانه دارند، نباید هر روز ب*دن خود را لیف بزنند، زیرا چربی پو*ست آنها بسیار کمتر از زمان جوانی است و این امر باعث خشکی و به خطر افتادن سلامت پو*ست و گاهی ایجاد حالت اگزما می گردد؛ در این مواقع برای سلامت پو*ست چه باید کرد ؟ افراد مسن با پو*ست خشک می توانند تنها مناطقی را که عرق می کنند برای پرهیز از بوی بد با مواد شوینده شستشو بدهند و باقی ب*دن را تنها با آب بشویند. آقایان برای اصلاح صورت ترجیحا از ژل های مخصوص پیش از تراشیدن استفاده کنند و موها را در مسیر رویش آنها (و نه در خلاف جهت) بتراشند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

تغذیه سالم را رعایت کنید​

رژیم های غنی از سبزیجات، میوه ها و روغن های مفید (مانند روغن زیتون و روغن امگای موجود در ماهی) دارای ویتامین ها و مواد آنتی اکسیدان هستند که می توانند اثر مواد مضر شیمیایی موسوم به رادیکال های آزاد را خنثی کنند و روند طبیعی پیر شدن پو*ست را کندتر نمایند. با رعایت این رژیم و نوشیدن آب بیشتر می توانید پوستی شاداب تر داشته و نیز خطر ابتلا به سرطان پو*ست را کاهش دهید.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

ویتامین ها بر روی پو*ست شما تاثیر می‌گذارند​

رعایت رژیم غذایی متعادل مهم است، اما راه های دیگری نیز برای ویتامین رسانی به پو*ست وجود دارد. استفاده از آنتی اکسیدان های موضعی، که سرم ها و کرم هایی هستند که حاوی مواد مغذی پو*ست می‌باشند(مثلا سرم ویتامین C) نیز مفید می‌باشد. بهترین زمان استفاده از آن ها بلافاصله پس از تمیز کردن پو*ست است، تا پو*ست بتواند آن ها را به خوبی جذب کند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

سبزیجات بخورید​

اگرچه خوردن قهوه بعد از بیدار شدن از خواب دلپذیر است، اما انتخاب نو*شی*دنی های مناسب می‌تواند بازی را تغییر دهد. هر روز مقداری کلروفیل بنوشید تا پو*ست شما روشن، اکسیژنه و هیدراته بماند. همچنین نوشیدن کلروفیل با ت*ح*ریک سیستم لنفاوی به رفع پف صورت نیز کمک می‌کند.

اگر علاقه ای به نوشیدن آن ندارید، می‌توانید مکمل های کلروفیل را در بسیاری از داروخانه ها و فروشگاه های مواد غذایی سالم پیدا کنید. همچنین نوشیدن آبمیوه های سبز حاوی سبزیجات فراوان نیز به شدت توصیه می‌شود. این کار پو*ست شما را در عرض چند روز متحول کرده و به اکسیژن رسانی به پو*ست کمک می‌کند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

خواب کافی داشته باشید، ورزش کنید و استرس را کنترل نمایید​

کم خوابی یکی از عوامل مهم تخریب پو*ست چه به صورت کوتاه مدت و چه دراز مدت می باشد. خواب کافی و ورزش، راز شادابی پو*ست برخی از افراد مسن است. ورزش باعث افزایش خونرسانی به پو*ست، تعریق پو*ست و خروج مواد مضر از آن و شادابی پو*ست می گردد. استرس زیاد باعث ایجاد رادیکال های آزاد، مرگ سلولی و پیری پو*ست می گردد. با هر راه ممکن استرس خود را مدیریت کرده و باعث سلامت پو*ست خود شوید، ورزش همچنین می تواند به کاهش استرس کمک نماید.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,379

با مواد آرایشی نخوابید و ورزش نکنید​

پو*ست در هنگام شب نیاز به تنفس دارد و مواد آرایشی جلوی این امر را می گیرند. از یک آرایش پاک کن ملایم برای برداشتن آرایش استفاده کنید و سپس پو*ست را با آب ولرم بشویید. آرایش خود را قبل از ورزش کردن نیز پاک کنید، چون مواد آرایشی جلوی تنفس طبیعی پو*ست در هنگام ورزش و خروج مواد مضر را از پو*ست می گیرند و در افراد مستعد ممکن است سبب بروز جوش و آکنه گردند. هفته ای یک بار در حمام از مواد ساینده پو*ست موسوم به اسکراب (Scrub) استفاده نمایید.

بالا