جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمیتوان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
سلام و احوالپرسی
سلام کردن selamlaşma خداحافظی کردن vedalaşma سلام merhaba- selam خداحفظ hoşçakal خوش آمدید hoşgeldiniz به سلامت güle güle حالتان چطور است ؟ nasılsınız خوبم iyim بدم kötüyüm شما چطورید؟ siz nasılsınız?
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
اعلان کپیرایت
1. کپیرایت تمام محتوای منتشر شده در این وب سایت متعلق به نویسنده اصلی است که فقط نمایانگر دیدگاههای شخصی است و ربطی به این وب سایت ندارد؛
2. بدون اجازه نویسنده این نوشته، سایر واحدها و افراد مجاز به استفاده، چاپ مجدد یا نقل قول این متن نیستند ، و در صورت انجام، تخلف تلقی می گردد.
3. برای تجدید چاپ یا نقلقول محتوای این مقاله، لطفاً منبع و نویسنده اصلی را ذکر کنید. نویسنده اصلی و این وب سایت حق تحقیق را برای خود محفوظ می دارد.
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
خوبم iyim بدم kötüyüm شما چطورید؟ siz nasılsınız? خوشوقت شدم memnun oldum من هم خوشوقت شدم bende memnun oldum اهل کجا هستید؟ siz nerelisiniz? من اهل ایرانم ben İranlıyım چند سالتان است؟ kaç yaşındasınız? من ۵۰ ساله ام ۵۰ yaşındayım ببخشید affedersiniz لطفا lütfen خواهش می کنم rica ederim صبخ به خیر günaydın روز به خیر iyi günler ظهر به خیر tünaydın شب به خیر iyi geceler بله evet نخیر hayır تشکر teşekkürler
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
آدرس دادن و پرسیدن
آدرس پرسیدن
NEH-reh-deh … nerede …کجاست؟ ۱ __GAHR, ees-tah-SYOHN Gar/istasyon ایستگاه قطار-راه آهن- ۲ __OH-toh-gahr Otogar ایستگاه اتوبوس ۳ __oo-JOOZ beer oh-TEHL Ucuz bir otel هتل ارزان ۴ __too-vah-LEHT Tuvalet توالت ۵ __loh-KAHN-tah antaرستوران ۶ __POHSS-tah-neh, peh-teh-TEH Postane, PTT اداره پست ۷ OH-dah Oda اتاق ۸ DOOSH Duş دوش ۹ BAHN-yo Banyo حمام ۱۰
آدرس دادن
soh-KAHK, JAHD-deh sokak, cadde(si) خیابان ۱ SOHL/SAAH Sol/ sağ چپ/راست ۲ doh-ROO doğru مستقیم ۳ BOO-rah-dah/
SHOO-rah-dah/
OH-rah-dah Burada/
şurada/
orada اینجا/آنجا/در آنجا ۴ yah-KUHN/oo-ZAHK Yakın/uzak نزدیک/دور ۵ HAH-ree-TAH harita نقشه ۶ bee-LEHT bilet بلیط ۷ gee-DEESH/ gee-DEESH-dur-NEWRSH gidiş/gidiş-dönüş یک طرفه/دو طرفه ۸ oo-CHAHK uçak هواپیما ۹ Hah-VAH-ah-lah-nuh havaalanı فرودگاه ۱۰ TREHN tren قطار ۱۱ GEH-mee gemi کشتی ۱۲ Oh-toh-BEWSS otobüs اتوبوس ۱۳ AH-rah-bah araba ماشین ۱۴
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
اعداد در ترکی
۰ sıfır SUH-fuhr -۱/۴ çeyrek chehy-REHK -۱/۲ yarım YAH-ruhm -۱/۲ buçuk boo-CHOOK ۱ bir BEER ۲ iki ee-KEE ۳ üç EWCH ۴ dört DURRT ۵ beş BEHSH ۶ altı ahl-TUH ۷ yedi yeh-DEE ۸ sekiz seh-KEEZ ۹ dokuz doh-KOOZ ۱۰ on OHN ۱۱ on bir ohn BEER ۱۲ on iki ohn ee-KEE ۱۳ on üç ohn EWCH ۲۰ yirmi yeer-MEE ۳۰ otuz oh-TOOZ ۴۰ kırk KUHRK ۵۰ elli ehl-LEE ۶۰ altmış ahlt-MUSH ۷۰ yetmiş yeht-MEESH ۸۰ seksen sehk-SEHN ۹۰ doksan dohk-SAHN ۱۰۰ yüz YEWZ ۲۰۰ iki yüz ee-KEE yewz ۱۰۰۰ bin BEEN ۲۰۰۰ iki bin ee-KEE been ۱۰,۰۰۰ on bin OHN been ۱,۰۰۰,۰۰۰ milyon meel-YOHN ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ milyar meel-YAHR ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ trilyon treel-YOHN ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ katrilyon kah-treel-YOHN
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
ماه و سال به ترکی
آموزش ماههای سال به زبان ترکی:
AH-yee ay ماه ۱ SEH-neh, YUHL sene, yıl سال ۲ oh-JAHK Ocak ژانویه ۳ shoo-BAHT Şubat فوریه ۴ MAHRT Mart مارس ۵ nee-SAHN Nisan آوریل ۶ mah-YUSS Mayıs می ۷ HAH-zee-RAHN Haziran ژوئن ۸ teh-MOOZ Temmuz جولای ۹ AH-oo-STOHSS Ağustos آگوست ۱۰ ehy-LEWL Eylül سپتامبر ۱۱ eh-KEEM Ekim اکتبر ۱۲ kah-SUHM Kasım نوامبر ۱۳ AH-rah-LUHK Aralık دسامبر ۱۴
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
آموزش روزهای هفته به زبان ترکی:
GURN, HEHR-gurn gün, hergün روز ۱ BOO-gurn bugün امروز ۲ YAHR-uhn yarın فردا ۳ hahf-TAH hafta هفته ۴ joo-MAHR-teh-see Cumartesi شنبه ۵ pah-ZAHR Pazar یکشنبه ۶ pah-ZAHR-teh-see Pazartesi دوشنبه ۷ sah-LUH Salı سه شنبه ۸ char-shahm-BAH Çarsamba چهارشنبه ۹ joo-MAH Persembe پنجشنبه ۱۰ joo-MAH Cuma جمعه ۱۱
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
خیابان Cadde بخش اول – ملاقات کردن : چپ/راست Sol/Sağ سلام Merhaba راست،مستقیم،درست doğru صبح بخیر،روز بخیر Günaydın اینجا/آنجا/آنجا Burada/Şurada/Orada روز بخیر İyİ Güngler نزدیک/دور Yakın/Uzak عصر بخیر İyi Akşamlar نقشه Harita شب بخیر İyi geceler بلیط Bilet خداحافظ Güle Güle هواپیما Uçak خداحافظ Allaha ısmarladık فرودگاه Hava alanı اسمتان چیست؟ Adınız ne? قطار Tren اسم من … . Adım… کشتی Gemi حال شما چطوره؟ Nasılsınız? اتوبوس Otobüs من خوبم،متشکرم İyiyim , teşekkür ederim. ماشین Araba بخش دوم – مرا ببخشید:
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
بخش هشتم – روزهای هفته : ببخشید Affedersiniz , Pardon روز/هر هفته Gün/hergün بله/خیر Evet/Hayır امروز Bugün لطفا Lütfen فردا Yarın بفرمایید Buyurun(uz) دیروز Dün ممنون Teşekkürler , Sağ ol , Mersi هفته Hafta قابل نداشت Bir şey değil , Rica ederim دوشنبه Pazartesi دوست Arkadaş سه شنبه Salı چه؟چی؟ Ne? چهارشنبه Çarşamba چطور؟ nasıl? پنج شنبه Parşembe چه کسی؟ Kim? جمعه Cuma بخش سوم – چرا؟چه موقع؟کدام؟ : شنبه Cumartesi چرا؟ Neden? / Niçin? یکشنبه Pazar چه موقع؟ Ne zaman?
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
بخش نهم – ماه های سال : کدام یک؟ Hangisi? ماه Ay این چیه؟ Bu ne? سال Yıl چه تعداد؟(قابل شمارش و غیر قابل شمارش) Kaç tane? ژانویه Ocak به چه معناست؟چه مفهومی دارد؟ Ne demek? فوریه Şubat …. را به من بده. Bana verin. مارس Mart … می خواهم. … istiyorum. آوریل Nisan این/این را Bu/ Bunu می Mayıs آن/آن را Şu/Şunu ژوئن Haziran آن/آن را O/Onu ژوئیه Temmuz بخش چهارم – جدید و قدیم،سرد و د*اغ : آگوست Ağustos د*اغ/سرد Sıcak/Soğuk سپتامبر Eylül کوچک/بزرگ Büyük/Küçük اکتبر Ekim جدید،قدیمی Yeni/Eski
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
بخش دهم – اعداد : وجود دارد/وجود ندارد Var/Yok صفر Sıfır و/یا Ve/Veya یک چهارم Çeyrek خوب/بد İyi/Kötü یک دوم،نیم Yarım/buçuk زیبا/زشت Güzel/Çirkin یک Bir بخش پنجم – کجا؟ دو İki … کجاست؟ … Nerede? سه Üç ایستگاه Gar/İstasyon چهار Dört ایستگاه اتوبوس/پایانه اتوبوس رانی Otogar پنج Beş یک هتل ارزان Ucuz bir otel شش Altı توالت Tuvalet هفت Yedi رستوران Restoran/ anta هشت Sekiz اداره پست Pastane/PTT
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمیتوان پاسخ جدیدی فرستاد.