خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اشتباه‌نویسی ژانر طنز

• نویسنده موضوع ساعت دار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 585
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
به نام خالق قلم
خوب همه چیز از اسم مشخصه:))
خودم شروع می‌کنم و البته بعدش از شما دوستان گرامی هم تقاضای همکاری دارم:))
خوب در این خصوص چون من خیلی حرص می‌خورم باید فریاد بزنم:|
دوستان! وقتی اون قلم دکمه‌های ماشین تایپ کیبورد گوشی یا هر چیزی رو باهاش می‌نویسید باور کنید با فحاشی دختر و پسرها به رفیق‌هاشون یا کلکل شما طنز نمی‌نویسید:| اول مشخص می‌کنیم که ژانری به نام کلکلی و خانوادگی و دانشگاهی وجود نداره که شما اسم ژانر طنز هم روش بذارید:| پس سخن اول این‌که
#به_ژانر_طنز_توهین_نکنیم
خوب ادامه‌ی سخنان پندآموز بنده در خصوص اشتباه نویسی ژانر طنز به عنوان خواننده رو مشاهده می‌کنید و همان‌طور که قبلا اشاره کردم از شما دوستان هم تقاضای همکاری دارم تا هر ایرادی در این ژانر دیدید بگید تا بقیه دوستان در درست‌نویسی این ژانر پیشرفت کنن

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
خوب دوستان اول به شروع اشتباهی که در خیلی از رمان‌های طنز اتفاق افتاده می‌پردازیم.
در یک روز آفتابی که خورشید خانم لبخند می‌زنه ناگهان پرنسس قصه‌ی ما در تخت سلطنتی‌شون با پنجمین آلارم گوشی چشم از چشم باز می‌کنن. بعد یه راست منتقل می‌شن از تخت به دانشگاه و باید بگم مسیر خونه تا دانشگاه و صبحانه خوردن و... شاهزاده‌ی قصه کلا سانسور می‌شه:| بعد اگه داماد همون استاد جذاب و گوگولی مگولی که شاهزاده باهاشون کل کل می‌کنن نباشه باید کلا به این‌که رمان طنز می‌خونید شک کنید:|
پس سخن دوم این‌که:
#از_خودتون_خلاقیت_نشون_بدید
طنزنویسی به این راحتی که شما فکر می‌کنید نیست و از عاشقانه‌نویسی هم حتی سخت‌تره این برای صد بار.
با ما با به اشتراک گذاشتن نظرات خود همراه باشید.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
یکی از مهم‌ترین اشتباهاتی که در ژانر طنز اتفاق می‌افته ایده پردازیه! همون‌طور که در‌ پست قبل گفتیم ژانر طنز به این سادگی نیست که شما یه ایده‌ی کلیشه با ژانرهایی که اصلا وجود ندارن رو رمان طنز معرفی کنید! یک طنزنویس اولین چیزی که نیاز داره خلاقیته‌. از ایده‌های پیش‌پا‌افتاده شروع کنید و بدونید ایده‌های ساده یک شاهکار می‌سازن‌. پس سخن سوم بنده:
#برای_درست_نویسی_ژانر_طنز_ایده_پردازی_کنید
اگه برای ساختمان رمان طنز وقت بذارید مطمئن باشید اون رمان یک شاهکار واقعی می‌شه.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
بحث دیگر ما در خصوص ژانرهاست! من جنازه‌ی اون فردی که این ژانر کلکلی و خانوادگی و دانشگاهی رو اختراع و ترکیب این‌ها رو طنز معرفی کرد می‌خوام:| دوستان واقعا نمی‌دونم این ژانرها از کدوم ناکجاآبادی اومده ولی ژانر طنز در بسیاری از مواقع رئاله و دغدغه جامعه نه این کتاب‌های تخیلی معادل خفاش‌ها ماکارونی می‌خورند و گوسفندها پرواز می‌کنند!:| پس سخن چهارم:
#ژانر_طنز_رو_با_مسخره_بازی_اشتباه_نگیرید
شما اول باید مفهوم ژانر طنز رو درک کنید و بعد روی کاغذ بیاریدش. ژانر طنز صرفا قسم نخورده از ثروت بیرون بیاد می‌تونید از فقر یا حتی زندگی عادی ژانر طنز بسازید نه قصرهای پنجاه طبقه!

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
خوب دوستان نظر شما رو به پنجمین پست این تاپیک جلب می‌کنم! یکی از اشتباهات دیگر که در رمان‌های طنز بسیار شایع هست سانسور و گذر از صح*نه‌هاست. همون‌طور که قبلا گفتم صح*نه‌ها و ایده‌های پیش پا افتاده می‌تونن شاهکار باشن. از صح*نه‌های رمان رو به کلکل ختم نکنید. خیلی چیزها توی زندگی عادی می‌تونن بسیار بسیار بسیار طنز باشن اما نویسنده با گذشتن از صح*نه از اون ایده‌ها هم می‌گذره. پس سخن پنجم:
#برای_تک‌_تک_صحنه_ها_ارزش_قائل_باشید

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
دوستان یکی دیگر از اشتباهاتی که توی ژانر طنز اتفاق می‌افته در شخصیت‌پردازیه‌‌. مطمئنا حتی استادهای جیگر شما و حتی حتی دانشجوهاشون اون‌قدر بالغ هستن که با یکدیگر بحث نکنن! حرکاتی که بسیاری از ما در رمان‌های طنز از افراد بالای ۱۸ سال می‌بینیم کودکان خردسال پنج ساله هم انجام نمی‌دن:| و این مثل یک زنجیره باورپذیری و حس‌آمیزی رمان رو هم زیر سوال می‌بره! پس سخن ششم اینه که:
#شخصیت_پردازی_را_با_توجه_به_باورپذیری_انجام_دهیم
با ما با به اشتراک گذاشتن نظرات خود همراه باشید‌.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
سوالی که خیلی توی ذهنم پررنگه اینه که اولین بار چه موجودی چون احتمالا انسان نبوده، چه موجودی دانشگاه رو بهتون معدن اتفاقات طنز معرفی کرده؟ یعنی تمام اتفاقات توی سن ۱۸ تا ۲۵ سالگی می‌افتن و تنها مکانی که برای به وجود اومدنشون پیدا کردید دانشگاهه؟ توی واقعیت یا حتی یه کتاب موفق طنز کدوم از شما دیدین شخصیت دانشجو باشه و سرتق و لجباز؟چرا فکر می‌کنید از یه ترک تحصیلی یا یه فرد تحصیل‌کرده بعد از خروج از دانشگاه طنز ساخت؟ پس حرف هفتم اینه که:
#ژانر_طنز_را_متفاوت_بنویسیم
با ما با به اشتراک گذاشتن نظرات خود همراه باشید‌‌.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
ز*ب*ون من واقعا موهاش رو تیغ‌ماهی می‌بافه از بس که گفتم: اعتماد به نفس که چه عرض کنم اعتماد به سقف کاذب طنز نیست!:| مطمئنا توی مبحث توصیف چهره گفته نشده شخصیت یهو بگه ما کلا خانوادگی فوق جذاب هستیم ولی من این جمله رو حداقل در ۵۶ رمان دیدم:| دوستان شما خودتون در واقعیت اصلا خودشیفته‌ای رو دیدید که بگه ما خانوادگی فوق جذاب هستیم؟:| خودشیفته‌ها بعد از دیدن این جمله خودشون رو با نخ دندون دار زدن! پس سخن هشتم:
#ژانر_طنز_اعتماد_به_سقف_نیست

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
قبلا درباره‌ی این مبحث‌مون صحبت کرده بودم اما می‌خوایم جدی‌تر و تخصصی‌تر بهش بپردازیم. موجودی به نام وجدان که به آن وجی نیز می‌گویند:| محل زندگی این موجود رمان‌های طنز است و وجود خارجی ندارد:| وظیفه‌ی این موجود بحث با دختر شخصیت اصلی رمان است و بسیار کرمو و بی‌ادب می‌باشد:| دوستان:| به خدا به بچه‌ی پنج ساله هم بگید من با وجدانم حرف می‌زنم و این طنزه نمی‌خنده هیچی بهتون پوزخند هم می‌زنه:| به خدا جمله‌ی با خود گفتم قبل از منقرض شدن دایناسورها هم اختراع شده:| این نه تنها طنز نیست بلکه درست هم نیست:| شما وقتی با وجی حرف می‌زنید در واقع دارید با خودتون حرف می‌زنید چون ایشون وجود نداره:| پس از جمله‌ی با خود گفتم استفاده کنید تا از مسخره بودن رمان هم جلوگیری بشه:| پس سخن نهم:
#وجی_جون_را_از_رمان_های_طنز_حذف_کنید

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
خوب دوستان یه اشتباه‌نویسی بزرگ در ژانر طنز هست. بحث کاراکترها! حتما این ویژگی رو در تمام رمان‌های طنز مشاهده کردیم چه رمان‌های حرفه‌ای و چه رمان‌هایی که دچار اشتباه‌نویسی شدن. دوستان باید بگم بحث کاراکترها تا حدی رمان رو طنز می‌کنه و جالبه، اما هر چیزی زیادش بده! اگر کاراکترها در مواقع لازم و با توجه به شخصیت‌پردازی‌هاشون بحث کنن شاید یک شاهکار از اون رمان دربیاد؛ اما این‌که کاراکترها از سحر تا شب با هم بحث کنن و به هم ناسزا بگن! این هم باورپذیری هم شخصیت‌پردازی رو ضعیف می‌کنه و این بحث‌های بی‌دلیل کاراکترها دچار اشتباه می‌شه. پس هر چیزی رو در رمان به اندازه و با توجه به اصول و عناصر رمان‌نویسی استفاده کنیم.

بالا