خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

روانشناسی نگاه شفقت‌آمیز به خود: خود را درآغوش بگیر!

• نویسنده موضوع Nazanin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 556
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
شفقت و دلسوزی به خود چگونه است؟
یک دوست شفیق، یک معلم آگاه یک والد مهربان چگونه با شما حرف می زند؟ چگونه در سختی ها برای ما دلسوزی می کنند و دردهایمان را التیام می بخشند ؟ چگونه می گویند روش شما درست نیست ؟ آنها سختگیر و بی انصاف نیستند و در شرایط سخت بجای انتقاد و سرزنش حمایتگرند و احساس ناراحتی ما را تصدیق و درک می کنند. می گویند: "هرکسی ممکن است اشتباه کند یا شکست بخورد ". آنها ما را از آینده نمی ترسانند بلکه به ما احساس امنیت و انگیزه می دهند ما را با افراد نابغه و مشهور مقایسه نمی کنند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
ما هم می توانیم با خود مهربان باشیم و مجبور نیستیم آنقدر منتظر مهر و عشق دیگران بمانیم نه به این معنا که به دیگران نیاز نداریم به این دلیل که ما در هر لحظه نیازمند دلسوزی هستیم.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
از طرفی زمانیکه نوازش می شوید یا نوازش می کنید و رفتار و جملات حمایتگرانه و محبت آمیز چه از طرف خودمان چه از طرف دیگران می تواند تاثیر یکسانی داشته باشد و موجب ترشح هورمون اکسی توسین در ب*دن شود

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
اکسی توسین میزان ترس و اضطراب را کاهش می دهد باعث ایجاد اعتماد آرامش، تعلق خاطر می شود. از فشار خون بالا می کاهد و کورتیزول که به استرس مرتبط است کاهش می دهد. یکی از محرک های قوی آن شفقت و مهربانی به خود است. و زمانی که مورد احترام هستیم هورمون سرتونین ترشح میشود ما هم میتوانیم هر روز کار مثبت و دستاوردی از تلاش یا نبوغ خود دیدیم به خود بگوییم ببین چه کار کردم عالیست. مثلا غذایی پخته ایم یا چیزی را تعمیر کردیم به خود ببالیم و از توانمندی خود خوشحال باشیم. موارد بسیاری وجود دارد که در روز توجه آگاهانه مثبت به خود داشته باشیم چه با پذیرش هیجان و احساسات منفی چه با قضاوت و ومقایسه نکردنمان با دیگران فرقی نمیکند. همه اینها نشانه توجه به خود و خود دلسوزی هستند.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
سه گام اصلی برای شفقت به خود را تمرین کنید:
گام اول مهربانی به خود و تصدیق درد

به دردهایی که داریم اجازه ورود بدهیم و بپذیریم که این درد و مشکل را داریم پذیرش به معنای تصدیق واقعیت بدون قضاوت کردن است. پذیرش از دست دادن ها، دوری ها و تنهایی‌ها، پذیرفتن پیری، بیماری و مرگ پذیرش خود با تمام توانمندی ها و ناتوانی ها؛ و تمام امکانات و محدودیت هایمان حتی پذیرش دیگران. با خود با مهربانی برخورد کنیم یعنی بدون سرزنش و انتقاد کردن اگر اشتباهی کرده ایم خود را ببخشیم.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
زمانیکه رنج می‌کشید این عبارات را بنویسید: « میدانم که دارم رنج می کشم » یا « خیلی دردناک است» به خود حق بدهید که برایتان سخت است و این دردتان واقعی است. همان کاری که وقتیکه ناراحت هستیم از دیگران انتظار داریم به ما حق بدهند بفهمند که چه رنجی داریم و آنرا بی ارزش نکنند با گفتن جملاتی مثل:" سخت نگیر. تقصیر خودت بود، چرا خودتو ناراحت میکنی ؟.مسائل مهمتر ازین هم هست " بنابراین ما از هر کسی بخودمان نزدیکتریم دردی که می کشیم را خوب احساس می کنیم و می توانیم خودمان را التیام دهیم.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
گام دوم توجه به ویژگیهای مشترک همه انسانها
توجه کنیم که ما یک انسانیم و هیچ انسانی کامل نیست و هر انسانی نواقصی دارد و اشتباه می کند اما شرایط و شدت و نوع رنج ها در انسانها متفاوت است. پس اگر انتخاب اشتباه؛ رفتار اشتباه داشتیم یا که شکست خوردیم بخاطر این است که انسانیم و جایز الخطا از بزرگ کردن اشتباهاتمان بپرهیزیم. آنها را اصلاح کنیم اما سرزنش و برچسب به خود نزنیم .

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
مقایسه کردن خود با انسانهای دیگر موفق زیبا یا ثروتمند یکی از عادتهایی است که باعث خودکم بینی می شود. می توانیم خود را آنگونه که هستیم بهترین خود بدانیم . زمانی که درد می کشیم یادمان می افتد پیری و بیماری و درد جسمانی و اتفاقات بد و شکست مواردی هستند که همه تجربه می کنند تا آرام شویم.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
بنویسید:
« همه در شرایطی مثل من بوده اند » یا « رنج بخشی از انسان بودن است»
« ممکن است هر کسی جای من بود اینکار را می کرد »
《 هر کسی در زندگی اش طعم شکست را چشیده》
《هیچ کس کامل نیست هر کسی نقصی دارد مهم تلاش کردن است》.

بالا