پزشکی و سلامت اسپری سالبوتامول و نحوه استفاده از آن

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 498
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

مصرف بیش از حد سالبوتامول

در صورت مصرف بیش از حد سالبوتامول و بروز علائم جدی مانند از دست دادن یا مشکل تنفس با اورژانس تماس بگیرید. از علائم مصرف بیش از حد سالبوتامول می توان به تپش قلب/ ضربان نامنظم قلب، لرزش شدید، تشنج و درد قفسه س*ی*نه اشاره کرد.

از به اشتراک گذاشتن یا توصیه مصرف این دارو برای دیگران خودداری کنید این دارو برای شما تجویز شده است. برخی آزمایش ها مانند آزمایش ریه/ تنفسی و کنترل فشار خون باید به صورت دوره ای برای نظارت بر روند پیشرفت درمان یا بررسی عوارض جانبی انجام شود.

از عوامل حساسیت زا مانند دود، گرده، شوره حیوان خانگی، گرد و غبار یا کپک های تشدیدکننده مشکلات تنفسی پرهیز کنید. طرز استفاده از پیک فلومتر را بیاموزید و به صورت روزانه از آن استفاده کنید، در صورت بروز مشکلات تنفسی به پزشک خود اطلاع دهید. از پزشک خود بپرسید آیا باید تزریق سالانه آنفولانزا را انجام دهید یا خیر.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

دوز از دست رفته سالبوتامول

در صورت فراموش شدن یک دوز سالبوتامول به محض یادآوری آن را مصرف کنید؛ اما در صورت ن*زد*یک*ی به زمان دوز بعدی از مصرف دوز فراموش شده صرف نظر کنید. دوز بعدی را در زمان معمول خود استفاده کنید و برای جبران دوز دارو را افزایش ندهید

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

نحوه نگهداری سالبوتامول

سالبوتامول در دمای اتاق دور از نور و رطوبت نگهداری شود و از قرار دادن آن در محل هایی مانند حمام خودداری کنید. همه داروها را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید. این دارو را داخل چاه توالت یا فاضلاب نریزید مگر اینکه این کار در محل زندگی شما مجاز باشد.

هنگام منقضی شدن یا عدم نیاز به سالبوتامول آن را به روش درستی دور بیندازید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ایمن دور ریختن سالبوتامول با داروساز یا شرکت دفع زباله محلی منطقه زندگی خود مشورت کنید.

بالا