خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی محمد رضا آزادی|فوتبالیست

• نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 587
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,867
نام: محمد رضا آزادی
شغل: فوتبالیست
ایالت: ایرانی
محمدرضا-آزادی-1.jpeg
محمدرضا آزادی یکی از بازیکن های جوان و آینده دار فوتبال ایران می باشد که از تیم های پایه تراکتور رشد کرده است. بدون شک اگر قدر خود را بداند و تلاش خود را افزایش دهد می تواند یکی از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال در تبریز شود. در ادامه برای شما عکس و بیگرافی کاملی از محمدرضا آزادی فوتبالیست قرار داده ایم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,867
محمدرضا-آزادی-2.jpeg
بیوگرافی محمدرضا آزادی
محمدرضا آزادی بازیکن خوب فوتبال ایران متولد ۱۲ شهریور سال ۱۳۷۸ در نقده می باشد. وی دارای قد و فیزیک مناسبی است و در پست مهاجم در رشته محبوب فوتبال فعالیت می کند که در همین سن کم نشان داده است که بازیکن باکیفیت و دارای آینده خوبی می باشد.

محمدرضا آزادی در باشگاه تراکتور
وی فوتبال حرفه ای خود از باشگاه تراکتور سازی تبریز و تیم های پایه این باشگاه آغاز کرده است که توسط یحیی گل محمدی به تیم اصلی تراکتور راه پیدا کرد و توانسته بازی های درخشانی حتی در مقابل تیم های بزرگ لیگ برتر از خود نشان دهد. او همچنین لقب جوان ترین بازیکن تاریخ این تیم را هم کسب کرده است.

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,867
محمدرضا-آزادی-3.jpeg
ازدواج و همسر محمدرضا آزادی
محمدرضا آزادی همچنان مجرد است و ازدواج نکرده است به محض اطلاع رسانی حتما در این بخش قرار داده می شود.

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,867
محمدرضا-آزادی-4.jpeg

حضور در تیم های ملی
محمدرضا آزادی با بازی های خوب خود در رده باشگاهی و با توجه به سن و سال پایینی که دارد توانست به تیم ملی امید ایران خود را برساند که توانسته در این رده از تیم ملی گلزنی نیز بکند. وی هنوز به تیم بزرگسالان ایران راه پیدا نکرده است اما با توجه به سن پایینی که دارد می تواند با ادامه روند خوب خود به تیم اصلی نیز برسد.

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,867
محمدرضا-آزادی-7.jpegمحمدرضا-آزادی-8.jpegمحمدرضا-آزادی-9.jpeg

نظر آزادی در مورد دنیزلی
محمدرضا آزادی در یک مصاحبه در مورد مصطفی دنیزلی اینطور پاسخ داده بود که متفاوت ترین تمرینات را زیر نظر وی انجام داده است و فعال بودن و انرژی دادن آقای دنیزلی به سایر بازیکن ها را از دیگر ویژگی های او می دانست.

بالا