اکثر مواد لبنی دارای مقدار مناسبی پروتئین هستند اما بعضی از آنها پر چرب هستند.
بهترین منابع پروتئینی پنیر و شیر کم چرب میباشند.
این محصولات کم چرب و دارای پروتئین بالا میباشند، همچنین آنها یک منبع عالی از کلسیم نیز میباشند با صرف هر وعده از این دو ماده لبنی شما در حدود ۱۵۰-۳۵۰ میلی گرم کلسیم دریافت میکنید کلسیم در استحکام استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مربوط به استخوان بسیار ضروری است.
بهترین منابع پروتئینی پنیر و شیر کم چرب میباشند.
این محصولات کم چرب و دارای پروتئین بالا میباشند، همچنین آنها یک منبع عالی از کلسیم نیز میباشند با صرف هر وعده از این دو ماده لبنی شما در حدود ۱۵۰-۳۵۰ میلی گرم کلسیم دریافت میکنید کلسیم در استحکام استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مربوط به استخوان بسیار ضروری است.