خانه داری نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

  • نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 258
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
اصول خشک کردن میوه ها در آفتاب:
یکی از علاقه های من در تابستان میوه های خوشمزه و متفاوت آن است. بعضی مواقع به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خ*را*ب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خ*را*ب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

خشک کردن میوه ها در آفتاب هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان است.

تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوره خشک شدن میوه هاست. اگر زمان آن برایتان مهم نیست حتما این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا میوه خشک های بسیار خوشمزه ای درست کنید.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
برای خشک کردن میوه در آفتاب باید یک روز گرم را انتخاب کنید

درجه‌ی حرارت باید حداقل ۳۰ درجه‌ی سانتیگراد باشد (هرچه بالاتر باشد، بهتر است). همچنین توجه داشته باشید که خشک کردن میوه در فضای باز، چند روز طول می‌کشد بنابراین لازم است که هوا برای چند روز متوالی صاف و خوب باشد.



رطوبت هوا نیز در حین خشک کردن میوه باید زیر ۶۰ درصد و هوا هم آفتابی و گرم باشد.

در این دستور چند نوع میوه با دو نوع سینی توری خشک می کنیم. می دانید که هر میوه ممکن است نیاز به سینی مخصوص خود داشته باشد.

لوازم خشک کردن میوه :
میوه (من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.

برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.

پارچه توری برای حفظ میوه ها از حشرات.
مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.


نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب :
ابتدا میوه ها را بشویید و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید نصف شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
hou15587.jpg


میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.

گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. در صورت تمایل کمی نمک به آن اضافه کنید خیلی خوشمزه می شود. لازم نیست گوجه فرنگی ها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار بدهید.

میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.

در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و پرندگان در امان باشند.

سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
hou15588.jpg


سینی را در شب در زیر یک سایه بان یا در یک جای سرپوشیده قرار دهید، چون هوای خنک شب می تواند میوه را دوباره مرطوب کند.

وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد

hou15589.jpg


انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم است:
سیب: ۲ روز
آلبالو و زردآلو: ۳ روز
گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز

نگهداری و استفاده از میوه های خشک

میوه های خشک را در ظرف های مناسب بدون هوا در یک محل خنک نگهداری کنید و از خوردن آن ها ل*ذت ببرید.


اغلب میوه های خشکیده درصورتی که به این طریق نگهداری شوند، ۹ الی ۱۲ ماه قابل استفاده هستند. میوه های خشک آماده و بسته بندی شده، بعد از باز شدن باید زودتر استفاده شوند و امکان دارد لازم باشد برای جلوگیری از خ*را*ب شدن، آن ها را در یک کیسه ی سربسته داخل یخچال بگذارید. این مسئله در خصوص میوه های خشکیده خانگی که به صورت کامل خشک نشده اند و تا حدی رطوبت دارند هم صدق می کند.

می توانید از میوه خشک در دستورات غذایی گوناگون استفاده کنید یا آن ها را تنها بخورید

بعضی از میوه های خشک را می توان با خیساندن در آب گرم یا آرام جوشاندن مجدداً آبدار و نرم کرد. این کار معمولاً برای میوه های خشکیده مثل سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی به کار می رود. انبه و پاپایای خشکیده را می توانید یک ساعت پیش از استفاده در آب سرد بخیسانید تا آبدار و نرم شوند.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡
بالا