- تاریخ ثبتنام
- 2020-05-16
- نوشتهها
- 2,920
- لایکها
- 22,791
- امتیازها
- 88
- کیف پول من
- 7,839
نه من راجع به تخیلاتی مثل اختراع یه وسیله یا چیزی مثل سفر در زمان و کلا تئوری هایی که ممکنه روزی به حقیقت تبدیل بشه حرف نمی زنم.باهات موافقم به نظرم قوه تخیل رو اگه خود فرد بتونه کنترل کنه خیلی هم مفید و حس دلنشینی برای اون قرده نمی تونم بگم دوستمون چه حسی داره چون اون طور که تعرف کرده به صورت افراطی غرق در تخیلاتش میشه
اما درمورد سوال شما آشوب جان منم متقابلا به عقیده شما احترام می ذارم و تنها حسی که در این مورد دارم رو بیان می کنم (^SaraB֎)
راستش اینکه میگی غیر واقعیه و شما می دونین که هرگز چنین چیزی واقعیت نداره درسته مثل این می مونه که خواب باشی و یه خواب خیلی قشنگ و باب میلت رو ببینی و بعد که پا شدی می دونی هیچ کدوم از اونا واقعیت نبوده اما از تصور این که اگه واقعیت داشت چه قدر جالب می شد یا چقدر خوب می شد حس خوبی بهت دست میده درسته ممکنه بعدش به خاطر اینکه واقعی نبوده حس بدی هم داشته باشی اما اون حس خوب می چربه به حس بدی که ممکنه ازش بگیری ( حالا این کمی دورتر از چیزیه که دوستمون درباره اش حرف زده به نظرم تخیلات هم باید دسته بندی بشن یعنی یه شدتی براشون در نظر گرفته بشه یه سری تخیلات هستن که تکنولوژی حالای ما رو ساختن شاید اگه این تخیل ها وجود نداشتن ما نمی تونستیم به فضا و دنیای بیرون جو دسترسی پیدا کنیم و یا اینکه از اینجا با دوستانمون توی کشور دوری مثل کانادا ارتباط برقرار کنیم یه سری از تخیلات هم هستن که به این شکله که قدرت های ماورایی در اون ها نقش دارن و حالا مورد های دیگه...هم هستن.) من سعی کردم حسی که داشتم رو منتقل کنم
حرف من راجع به همین تصورات دوست عزیزمونه. چیزی شبیه داشتن یه خانواده ی متفاوت یا حضور دوستان خیالی!
خوب اگر چنین خوابی هم باشه فکر می کنم زمانی که در حال خواب دیدن هستیم حس شیرینی داشته باشیم! دقیقا به همین خاطر که نمی دونیم واقعی نیست! وقتی بیدار می شیم و هوشیاریم حتی اگر حس شیرینی هم باشه باز هم به دلیل همینه که واقعا در لحظاتی (هرچند غیر واقعی) اون اتفاقات رو تجربه کردیم.
ولی در مورد این تخیلات ما از اول تا آخرش می دونیم که واقعی نیست! و فکر نمی کنم هیچ تخیلی اونقدر قوی باشه که باعث بشه فراموش کنیم فقط خیالات ما هستن.
پس همون حس ناخوشایند بعد از بیداری حس واقعیه که اصولا باید تجربه کنیم.