...
.............
....
.........
.....
.......
...
..
* به نام او که قرار دل ها است *
" سلام دوستان "
امیدوارم حالتون خوب باشه و در سلامت کامل روزها رو پشت سر بگذراین
امروز دلم می خواد با یه تاپیک جدید و از ج*ن*س خاص و تازه ای آشنا بشید که شما رو به صورت ناشناس به چالش بکشه
مثل دورهمی و صندلی د*اغ قراره بازارش د*اغ باشه
حالا این تاپیک چه فرقی داره و چه چیز جدیدی برای شما داره؟
اسمش که کاملا مشخصه سنگ صبور
این ایده قشنگ متعلق به آشوب خوشگلمه ( ^SaraB֎ )
و تصمیم گرفتیم که اجرایی بشه راستش این ایده می ره سراغ کسایی که بخشی از زندگیشون احساسی داشتن که درک نشده و یا مشکلی داشتن و نتونستن به کسی ابرازش کنن و از اون حرف بزنن شاید چون می ترسیدن قضاوت بشن و یا اینکه به کسی اعتماد نداشتن
ولی دلشون می خواد نظر بقیه رو محک بزنن و شاید درصد کوچکی از دید منفی یا نادرستی کم بشه و تغییری ایجاد بشه
سنگ صبور اعلام آمادگی نداره تا همه ی شما دوستای خوبم کاملا احساس راحتی کنید
حالا بریم سراغ اینکه قراره به چه صورتی این حرف هایی که روی دلتون سنگینی می کنه رو بگین
شاید کمی راحت بشین و تلاشی کرده باشین تا شرایط یه نفر دیگه ای که ممکنه تجربه مشابهی مثل شما داشته باشه رو خیلی راحت تر کنید.
خب برای دریافت صحبتای با ارزشتون دو راه در نظر گرفتم
راه اول اینه که شما می خواین غیر مستقیم حرف بزنید یعنی اینکه هویت شما برای من هم پنهان می مونه که در اون صورت به لینک پیام ناشناس من پیام هاتون رو ارسال می کنید.
(لینک پایین لینک مورد نظره)
لطفا اگر از لینک زیر استفاده می کنید چهل خطی که در باب باکس لینک زیر نوشتین ارسال کنید و بقیه متن رو در پیام دیگری ارسال کنید (چون محدودیت حروف شامل حالشه پس هر پیام چهل خط باکس لینک زیر )
چالش حرف ناشناس ( پیام ناشناس ) ارسال پیام
حرف های دل دوستات رو به صورت پیام ناشناس بگیر ، ربات حرفتو
harfeto.timefriend.net
و اما راه دوم مکالمه خصوصی با من هست که اونجا هم قرار نیست من حرف بزنم فقط یک شنونده هستم البته اگه دوست داشته باشین من هم شرکت می کنم وقتی دارین حرف می زنین اما قبلش می پرسم از این بابت هم جای نگرانی نیست
( تمام تلاشم رو می کنم که احساس راحتی کنید.)
و از این طریق هم می تونید اقدام کنید که بسته به استقبال شما در ماه یک یا چند تاپیک زده میشه و هر تاپیک مخصوص یکی از شما خوشتیپا خواهد بود و تاپیک باز می مونه تا بقیه نظرشون و همدردی خودشون رو نسبت به حرفاتون رو اونجا ابراز کنن.
دیگه اینکه شرکت توی سنگ صبور محدودیتی نداره و می تونید چند بار شرکت کنید
لطفا حرفی هم می زنید در حدی باشه که چند نفری روش فکر کنن یعنی اینکه در حد سه یا چهار خط نباشه چون قراره تاپیک جداگانه براشون اعمال بشه اگر اون سه یا چهار خط هم هست مشکلی نیست ولی من نمی تونم براش تاپیکی بزنم.
اینم ذکر کنم عزیزانی که برای نظر دادن در تاپیک ها شرکت می کنن حواسشون باشه که چه طور جمله هایی رو بیان می کنن این ایده جهت دل شکستن و ناراحتی کسی اجرا نمیشه صرفا در راستای مواردی که بالا ذکر کردم اجرا میشه.
بازدید کننده های محترم از هر تاپیکی به عنوان سنگ صبور می تونن در عین حال که پیام هاشون رو به اشتراک می ذارن
از دوستانشون هم با تگ کردن دعوت کنن تا از تاپیک و مطالبش بازدید کنن.
نقد و یا نکته ای برای بهبود اجرای ایده سنگ صبور داشتین من در مکالمه خصوصی خودم پذیرا می باشم
به امید فردای بهتر موفق باشید
آخرین ویرایش توسط مدیر: