فرهاد مجیدی: پرسپولیس از قطر و پرتغال بازیکن گرفت، ما از مشهد هم نتوانستیم!

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 117
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دریافتی بازیکنان تیم میانگین بین ۲۵ تا ۳۰ درصد بوده و وقتی آمدم با اعتراض بازیکنان روبه‌رو شدم که چرا یکی ۲۰ درصد و دیگری ۵۵ درصد گرفته است؟!
در حال حاضر باشگاه بايد 60 ميليارد تومان پرداخت کند تا فقط تيم امسال را تسويه كنيم و اسپانسر هم بیش از مبلغ قراردادش پرداختی داشته است (حدود ۹۰ میلیارد تومان) و این یعنی فاجعه!
برای اولین بار می‌گویم من سر موضوع قاسمی‌نژاد به خاطر باشگاه اعتراضی نكردم و سكوت كردم، حتی گفتم حالا كه نشد، حداقل پولش را بابت قراردادها به بازيكنان فعلی پرداخت کنید اما اين اتفاق هم نيفتاد.
یاد گرفته‌ام با علاقه و مبارزه و با بهره‌گیری از علم پیشرفت کنم نه با استفاده از راههای غیرسالم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
برای رسیدن به هدف باید سالم و جدی تلاش کرد.
مشکلات مدیریتی تا زمانی که به تیم لطمه نزند به من و بازیکنان ارتباطی ندارد اما وقتی اختلافات و دعواهای شخصی مدیریتی به روند مثبت تیم لطمه می‌زند، مجبورم واکنش نشان دهم.
گابریله پین، يكی از بهترين مربيان اروپاست که چهار سال در تیم ملی ایتالیا تئوریسین و دستیار اول پراندلی بوده اما حالا که با معرفی کاناوارو و بعنوان مشاور قرار است به تهران بیاید، چرا بعضی‌ها دنبال این هستند که مشکل‌تراشی کنند؟
برای حضور این مشاور که قرار است همکار من باشد و بر تیم‌های پایه هم نظارت و سیستم فنی آنها را ساماندهی کند، بجای تشویق و حمایت، خودم باید دنبال بلیط و ویزا باشم و برای انجام مقدمات حضور این مربی به مدیران زنگ بزنم و جواب ندهند!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡
بالا