آخر هفته چی بازی کنیم: از رزیدنت ایول تا یک شوتر تاکتیکی
در قسمتی دیگر از سری مقالههای آخر هفته چی بازی کنیم، چهار بازی متنوع معرفی خواهیم کرد.
طبق روال همیشگی چهارشنبهها، باز هم سراغ قسمتی دیگر از سری مقالههای آخر هفته چی بازی کنیم رفتیم تا چهار بازی مختلف را معرفی کنیم. مثل همیشه، در این مقاله هم سعی کردیم تا تنوع سبکی را در نظر بگیریم. پس بدون مقدمه بیشتر، به سراغ بازیها برویم:
Resident Evil 7: Biohazard
یکی از مهمترین بازیهایی که خیلی هم زود و جمعه این هفته منتشر خواهد شد، رزیدنت ایول ۸ یا همان Resident Evil: Village است. نسخه جدید این مجموعه قدیمی، در حالی منتشر خواهد شد که نمایشهای جذاب آن، شباهتهایش به رزیدنت ایول 4 و موارد مختلف دیگر، آن را به بازی موردانتظاری تبدیل کردهاند. پس در چنین موقعیتی، بهانه خوبی است تا در مقاله این هفتهمان، اشارهای به این سری هم داشته باشیم؛ اما واقعیت با اینکه خودم هم شخصا طرفدار نسخههای قدیمیتر رزیدنت ایول هستم، ولی اجازه بدهید آنها را به آینده و قسمتی دیگر موکول و به جایش، همین رزیدنت ایول ۷ را برای تجربه پیش از نسخه جدید پیشنهاد کنم.اما چرا رزیدنت ایول 7؟ خب اگر اخبار Resident Evil: Village را دنبال کرده باشید، قطعا در جریان هستید که این بازی، دنبالهای مستقیم برای رزیدنت ایول ۷ است که یک بار دیگر ما را با ایتن وینترز همراه خواهد کرد تا با ورود به یک روستا، دنبال دختر دزدیدهشده او بگردیم. در نتیجه بازی کردن رزیدنت ایول ۷ قبل از این نسخه، میتواند باعث شود که وقایع داستانی آن را خیلی بهتر متوجه شویم و اشارههای احتمالیاش به RE: 7 را هم بهتر بفهمیم. فارغ از این مساله و ارتباط با RE: Village هم رزیدنت ایول ۷، در کل تجربه خوبی بهحساب میآید و مخصوصا اگر به آثار ترسناکی که خشونت بالایی هم دارند علاقهمند باشید، میتوانید از بازی کردنش ل*ذت زیادی ببرید.