پشتیبانی نسخه کامپیوتر Metro Exodus Enhanced Edition از ویژگیهای دوال سنس
بهلطف انتشار بهروزرسانی اخیر بازی Metro Exodus، اکنون کاربران این بازی بهراحتی میتواند روی پلتفرم پی سی خود از تمام قابلیتهای کنترلر دوال سنس پلی استیشن 5 بهرهمند شوند.
استودیوی بازیسازی 4A Games، سازنده بازی Metro Exodus، ساعاتی پیش بهصورت رسمی اعلام کرد که با اعمال بهروزرسانی اخیر بازی، از تمام قابلیتهای کنترلر دوال سنس کنسول پلی استیشن 5 روی پی سی پشتیبانی میشود. همانطور که در ویدیوی کوتاه منتشر شده قابل مشاهده است، کاربران پی سی بازی شوتر اول شخص Metro Exodus اکنون میتوانند از ویژگیهای جذاب این کنترلر یعنی تریگرهای تطبیقی و بازخورد لمسی بهرهمند شوند. البته بهنظر میرسد در حال حاضر تنها با اتصال کابل به دوال سنس این قابلیتها دردسترس خواهد بود.
احتمالا در جریان هستید که همزمان با عرضه کنسول نسل نهمی پلی استیشن 5، کاربران پلتفرم پی سی نیز قادر به استفاده از کنترلر دوالس سنس بودند؛ اما اینبار نکته متمایزکننده سازگاری کامل این کنترل با پی سی است.
از آنجایی که نسخه نسل نهمی بازی تحت عنوان Metro Exodus: Enhanced Edition قرار است در تاریخ ۲۸ خرداد (۱۸ ژوئون) عرضه شود، حال علاقهمندان با آپدیت نسخه پی سی برای اولینبار میتوانند قابلیتهای دوال سنس در بازی را تجربه کنند.
جیم رایان، مدیر پلی استیشن، درخصوص تغییر سیاست سونی در قبال عرضه بازیهای انحصاری خود روی یک پلتفرم دیگر اعلام کرد «من فکر میکنم بعضی چیزها تغییر کرده است. ما اکنون در اوایل سال ۲۰۲۱ هستیم؛ جایی که استودیوها و بازیهایمان نسبتبه گذشته وضعیت بهتری دارند. بهطور ویژه از نیمه دوم پلی استیشن 4 بود که استودیوهای انحصاریمان آثار باکیفیت و فوقالعادهای را روانه بازار کردند.
حال فرصتی پیش آمده تا ما آن بازیهای عالی را در اختیار جامعه کاربری بیشتری قرار دهیم. هزینه ساخت یک بازی در هر چرخهای افزایش پیدا میکند. عرضه این بازیها روی یک پلتفرم دیگر نیز راحتتر شده است. پس بهنظر من برای ما این یک تصمیم عاقلانه و راحتی بود.»
سونی بهتازگی اعلام کرده است که در ادامه راه شاهد عرضه بازیهای انحصاری بیشتری روی پلتفرم پی سی خواهیم بود. حال باید منتظر ماند و دید پشتیبانی کامل از کنترلر دوال سنس چه زمانی به سایر بازیهای انحصاری سونی روی پی سی ازجمله Horizon Zero Dawn و Days Gone اضافه خواهد شد.