نام رمان: اسرار فوق محرمانه(جلد سوم حلقه جادویی)
نام نویسنده: س.زارعپور
ژانر: فانتزی_عاشقانه
ناظر: melina namvar
ویراستاران: .ARNI .Sarina.
خلاصه:
"آزادی"، برای من واژهای بود که هم میتوانستم برایش بمیرم هم زندگی کنم، هم جان بدم و هم جان بگیرم. اما فقط وقتی حاضری برایش بمیری که آن را نداشته باشی؛ چون اگر داشته باشی دیده نمیشود! برای بدست آوردنش خیلی تلاش کردم، ولی وقتی به دستش آوردم، همه چیز آتش گرفت!
ژانر: فانتزی_عاشقانه
ناظر: melina namvar
ویراستاران: .ARNI .Sarina.
خلاصه:
"آزادی"، برای من واژهای بود که هم میتوانستم برایش بمیرم هم زندگی کنم، هم جان بدم و هم جان بگیرم. اما فقط وقتی حاضری برایش بمیری که آن را نداشته باشی؛ چون اگر داشته باشی دیده نمیشود! برای بدست آوردنش خیلی تلاش کردم، ولی وقتی به دستش آوردم، همه چیز آتش گرفت!
کد:
نام رمان: اسرار فوق محرمانه(جلد سوم حلقه جادویی)
ژانر: فانتزی_عاشقان
ناظر: @گلبرگ
ویراستاران: @.ARNI @.Sarina.
خلاصه:
اینکه سرنوشت از قبل نوشته شده یا نه، نامعلوم به نظر میآید و هر کس درمورد آن نظری دارد. خیلیها معتقدند، خود افراد انتخابش میکنند. این خیلی منطقیتر است. شاید اگر مارگارت وجود نداشت یا سافیرا و لئونارد شخص باتجربهتر و مناسبتری را برای حل مشکلات حکومتیشان عازم سفر میکردند هیچ جنگی رخ نمیداد. شاید اگر جاسپر یکم عاقلتر بود و آن نقشهی احمقانه را نمیکشید همه چیز عوض میشد یا شاید هم واقعاً همهی آن اتفاقها افتاد تا به اینجا برسد و هیچ اما و اگر و کاشکی در هیچ شرایطی نمیتوانست جلوی سرنوشت را بگیرد و احتمالاً اتفاقی که باید بیافتد، میافتد...
که میداند کدامش درستتر یا ریشهی همهی اتفاقها از اشتباه چه کسی شروع شد؟ باید دید!
آخرین ویرایش توسط مدیر: