روانشناسی نحوه انتقاد از همسر

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 358
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
انتقاد از همسر در زندگی مشترک اگر با اصول درست آن صورت نگیرد می تواند زندگی را به مخاطره بیاندازد با یاد گیری شیوه درست انتقاد کردن از همسر زندگی خود را بهبود ببخشید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

بهترین زمان و نحوه ی انتقاد از همسر

یکی از مهمترین مهارت هایی که باید هر فرد متاهل در زندگی مشترک بداند، روش صحیح انتقاد از همسر است. در همه زندگی های زناشویی و در همه جوامع بشری موقعیت هایی ایجاد می شود که مردان و زنان از عملکرد همسر خود راضی نمی باشند و نسبت به یکدیگر انتقاد می کنند.

انتقاد از همسر

اما چگونه باید از همسر انتقاد کرد که هم تاثیر لازم را داشته باشد و هم اینکه به تعادل روانی زندگی مشترک آسیبی وارد نکند؟ در این بخش از خانواده با اصول درست انتقاد از همسر در زندگی مشترک آشنا می شوید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

چگونه از همسرمان انتقاد کنیم که موثر باشد؟

انتقاد در زمان و مکان مناسب​

اگر می خواهید که همسرتان را مورد اتقاد قرار دهید در زمان و مکان مناسبی با او صحبت کنید. به طور مثال زمانی که همسرتان به هردلیلی عصبانی است، نباید از او انتقاد کنید، باید صبر کنید تا آرام شود و آن گاه نقد خود را بگوئید تا موثر واقع شود. علاوه براین نباید از همسرتان در حضور دیگران انتقاد کنید زیرا نه تنها موثر نیست بلکه می تواند منجر به ناراحتی و عصبانیت او شود.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

گفتن عیوب یکدیگر​

فردی که عیوب همسرش را تذکر می دهد بسیار محبوب است زیرا گفتن معایب یکی از راههای ابراز نیت خالص است، از سوی دیگر فردی که به هردلیلی از ابراز عیوب همسر خود خودداری می کند ناخودآگاه در مسیر دشمنی با همسر خود گام برمی دارد.

گفتن عیوب یکدیگر

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

انتخاب واژگان مناسب​

هنگام انتقاد از واژگان مناسبی استفاده کنید که حالت تهاجمی نداشته باشد. انتقاد شما باید در مورد رفتار همسرتان باشد و نباید شخصیت او را زیر سوال ببرید. به طور مثال اگر همسرتتان منظم نیست به ان نگوئید که چقدر شلخته هستی، به جای بگوئید که وقتی به خانه میایی لباس های خود را روی تخت یا مبل نزار و اونها رو در کمد آویزان کن و یا بریز تو ماشین لباسشوئی.

بسیاری از زوج ها از کاربرد دقیق کلمات «همیشه» و «هرگز» اطلاع کافی ندارند. این کلمات یکی از موانع بزرگ برای برقراری ارتباط سالم میان زوج ها است. نباید یک رفتار اشتباه را به تمام رفتار و شخصیت او تعمیم دهید زیرا آسیب زیادی بخ سلامت خانواده وارد می کنید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

عدم سر زنش یکدیگر​

برخی افراد برای مقصر نشان دادن همدیگر، تلاش می کنند، در حالی که هیچ کس کامل نیست و تمایلی به سرزنش شدن ندارد. هنگامی که همسرتان شما را سرزنش می کند در صورت تداوم این رفتار به مرور در لاک دفاعی فرو رفته و دیگر توانایی برقراری ارتباط سالم را نخواهید داشت. تهدید و اهانت به رایطه زوج ها آسیب زیادی وارد می کند و حتی بیان آنها در قالب شوخی منجر به واکنش های خشمگین طرف مقابل می شود.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

صداقت داشتن​

یکی از اصول مهم انتقاد، صداقت و روراستی است. اگر زن و شوهر از علاقه همدیگر اطمینان داشته باشند و پایبندی هر یک به زندگی مشترک برای هم ثابت شده باشد، برای حفظ و تحکیم زندگی از هیچ تلاشی فرو گذاری نمی کنند. بنابراین پذیرای انتقاد در هر زمینه ای اعم از رفتاری، اخلاقی، ج*نس*ی و غیره هستند. این نوع انتقاد بیشتر به معنای تلاش برای تفاهم و رضایت مندی بیشتر تعبیر می شود. البته زن و شوهر نباید از انتقاد خود منظوری به غیر از بهبود کیفیت زندگی و روابط زناشویی داشته باشند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

انتقاد واضح نه مبهم​

تا حد امکان از انتقادهای کلی و مبهم خودداری کنید. گفتن جملاتی مانند "احساس می کنم روابط ما کسالت بار شده است"، "من ناراضی ام" یا "شدیدا دلخورم"، بسیار مبهم و کلی است و همسرتان نمی تواند منظور اصلی شما را دریافت کند. این مدل انتقاد اصلا مناسب نیست، بنابراین باید مسائل به صورت بسیار ریز و جزئی بیان شود تا فرد با فهمیدن موضوع اصلی، درصدد تغییر و اصلاح آن تلاش کند. به طور مثال به جای گفتن " من ناراحت و دلخورم" بگوئید:" من به خاطر این که زحمات من را نادیده مگرفته و تشکر نمی کنی، ناراحت می شوم".

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

عدم تکرار انتقاد​

انتقاد اگر تکرار شود می تواند به ارتباط شما و همسرتان صدمه وارد کند، زیرا شما به عنوان فردی بهانه گیر و عیب جو به نظر می رسید که همیشه نقایص همسر خود را ی بیند، به همین دلیل با تکرار انتقاد، همسرتان برداشت بدی از منظور شما خواهد کرد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

تهاجمی نبودن​

رفتار قاطع با تهاجمی بودن متفاوت است. برخی افراد تصور می کنند که صدای بلند بهتر شنیده می شود. این موضوع از وجود نقص در زندگی مشترک خبر می دهد. گاه زوجها در گفتگوهای خود به یکدیگر توصیه های اخلاق می دهند. در این صورت زن یا مرد احساس می کند که برای او تکلیف معین می شود به همین دلیل موضع می گیرد. بنابراین گفتگوی تهاجمی هیچ فایده ای ندارد. باید به این نکته توجه کرد که ازدواج برقراری یک ر*اب*طه عاطفی و احساسی است تا قانونی؛ به همین دلیل دادن تذکر قانونی، بسیار اشتباه است.

بالا