- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
بهناز شفیعی میخواهد با موتورش اروپا را دور بزند. البته با اسپانسری شرکت BMW. قهرمان موتور ریس ایران که معروفترین موتورسوار ایران در جهان است، سال ۲۰۱۵ جزو ۹ زن قدرتمند دنیا بود. او در مصاحبه لایو حرفهای زیادی برای گفتن داشت که خواندنش خالی از لطف نیست.
چی شد که معروفترین موتورسوار ایران در جهان شدید؟
من زمانی که هیچ بانویی موتور ریس سوار نمیشد، توانستم به پیست بروم و قهرمان شوم، این کار من سدشکنی تلقی و خبرش در دنیا پر شد که خانمی در کشوری با یکسری محدودیتها، در جامعه مردسالار مخالف موتورسواری بانوان، این تابو را شکسته است. خبری که برایشان جالب بود و همین باعث شد یکی از زنان قدرتمند دنیا شناخته شدم.
به جز خودت بهناز شفیعی دیگری میشناسید؟
بله همسر مرحوم ناصر حجازی اما هیچ وقت فرصت نکردم ایشان را نزدیک ببینم.
چه حسی نسبت به فوتبال و فوتبالیستها دارید؟
فوتبال ورزشی است که حرف اول را در دنیا از نظر مالی و شهرت دارد و از بقیه رشتهها، طرفداران زیادتری هم دارد اما به این معنی نیست که حس بدی به فوتبالیستها دارم. من به آنها افتخار میکنم چراکه در میادین بینالمللی پرچم ایران را بالا میبرند. البته فوتبالیست سابق استقلال سر من کلاه گذاشت و ملکی که برای دولت بود را به من فروخت و من ۲ میلیارد سر آن ملک ضرر کردم اما این اتفاق باعث نشد از فوتبالیها بدم بیاید چراکه من همه را به یک چشم نمیبینم اما فوتبالی هم نیستم
چی شد که معروفترین موتورسوار ایران در جهان شدید؟
من زمانی که هیچ بانویی موتور ریس سوار نمیشد، توانستم به پیست بروم و قهرمان شوم، این کار من سدشکنی تلقی و خبرش در دنیا پر شد که خانمی در کشوری با یکسری محدودیتها، در جامعه مردسالار مخالف موتورسواری بانوان، این تابو را شکسته است. خبری که برایشان جالب بود و همین باعث شد یکی از زنان قدرتمند دنیا شناخته شدم.
به جز خودت بهناز شفیعی دیگری میشناسید؟
بله همسر مرحوم ناصر حجازی اما هیچ وقت فرصت نکردم ایشان را نزدیک ببینم.
چه حسی نسبت به فوتبال و فوتبالیستها دارید؟
فوتبال ورزشی است که حرف اول را در دنیا از نظر مالی و شهرت دارد و از بقیه رشتهها، طرفداران زیادتری هم دارد اما به این معنی نیست که حس بدی به فوتبالیستها دارم. من به آنها افتخار میکنم چراکه در میادین بینالمللی پرچم ایران را بالا میبرند. البته فوتبالیست سابق استقلال سر من کلاه گذاشت و ملکی که برای دولت بود را به من فروخت و من ۲ میلیارد سر آن ملک ضرر کردم اما این اتفاق باعث نشد از فوتبالیها بدم بیاید چراکه من همه را به یک چشم نمیبینم اما فوتبالی هم نیستم