- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
خداداد عزیزی، ستاره پیشین فوتبال ایران گفت: کاندیدا شدن علی کریمی دیگر پرسپولیس و استقلال ندارد چرا که یک فوتبالی وارد میدان شده است.پس از کش و قوسهای فراوان سرانجام با تصویب و تایید اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران انتخابات این فدراسیون در پایان سال جاری برگزار خواهد شد. علی کریمی به عنوان یکی از بازیکنان پرآوازه فوتبال ایران به طور رسمی اعلام کرد که در این انتخابات شرکت خواهد کرد. حالا خداداد عزیزی که یکی از مشوقان حضور کریمی در این انتخابات بود صحبتهای تازهای را در این ارتباط مطرح کرده است:
چه خبری از این بهتر؟ یکی مثل علی کریمی که فرد سالمی است و از همه مهم تر نه از ج*ن*س این فوتبال، بلکه علی کریمی خود فوتبال است. مگر اتفاقی از این خوبتر میتواند رخ بدهد؟ من با خود علی صحبت کردم اما متاسفانه فوتبال ما آلوده تر از این حرف ها است. من فکر میکنم تمامی اهالی فوتبال باید به احترام علی کریمی که کاندید ریاست فدراسیون شده است، خبردار بایستند. در این فوتبال، به غیر از علی کریمی هر شخصی رای بیاورد باید خاک بر سر آن کرد و درش را بست.
چه خبری از این بهتر؟ یکی مثل علی کریمی که فرد سالمی است و از همه مهم تر نه از ج*ن*س این فوتبال، بلکه علی کریمی خود فوتبال است. مگر اتفاقی از این خوبتر میتواند رخ بدهد؟ من با خود علی صحبت کردم اما متاسفانه فوتبال ما آلوده تر از این حرف ها است. من فکر میکنم تمامی اهالی فوتبال باید به احترام علی کریمی که کاندید ریاست فدراسیون شده است، خبردار بایستند. در این فوتبال، به غیر از علی کریمی هر شخصی رای بیاورد باید خاک بر سر آن کرد و درش را بست.