با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسندهی عزیز،وقتتون بخیرکامل شده - داستان کوتاه گارد لنف و نایره | Aby کاربر انجمن تکرمان
به نام آفرینندهی زلالیِ آب و گرمای آتش نام اثر: داستان کوتاه گارد لنف و نایره نویسنده: آبی «زینب.م» ژانر: #فانتزی #معمایی سطح: در حال پیشرفت ویراستار: Pegah.a خلاصه داستان: تمرکز کرد، به برترین خاطرات تمام عمرش نگاهی انداخت. قدرت و نیرویهای مختلف را در ذرهذره خونش حس میکرد! حال، آماده بود...forums.taakroman.ir
اعلام پایان:)
سلامکامل شده - داستان کوتاه کافه بیکسی | ویدا کاربر انجمن تکرمان
گلوم رو صاف کردم و اون بیسروصدا بهم خیره موند. استرس تمام وجودم رو در بر گرفته بود. قشنگ مثل یه گنجشکی بودم که توی دام افتاده و جیکجیک میکنه. نمیدونستم به چی نگاه کنم. به چشمهاش؟ یا دستهاش و حالت دستبه س*ی*نه نشستنش؟ به موهاش که از رنگ ذغالی براق همرنگ شب شده بود؟ نفس عمیقی کشیدم. تصمیم...forums.taakroman.ir
سلام خسته نباشید به پایان رسیده
داستان به تالار ویرایش منتقل شد.کامل شده - داستان کوتاه کافه بیکسی | ویدا کاربر انجمن تکرمان
گلوم رو صاف کردم و اون بیسروصدا بهم خیره موند. استرس تمام وجودم رو در بر گرفته بود. قشنگ مثل یه گنجشکی بودم که توی دام افتاده و جیکجیک میکنه. نمیدونستم به چی نگاه کنم. به چشمهاش؟ یا دستهاش و حالت دستبه س*ی*نه نشستنش؟ به موهاش که از رنگ ذغالی براق همرنگ شب شده بود؟ نفس عمیقی کشیدم. تصمیم...forums.taakroman.ir
سلام خسته نباشید به پایان رسیده
دروداعلام پایان داستان کوتاه : انسانکامل شده - داستان کوتاه انسان | دل. (شایان صمدی) کاربر انجمن تک رمان
نام داستان کوتاه: انسان | Human نویسنده: شایان صمدی کاربر انجمن تک رمان ژانر: اجتماعی، تراژدی، علمی-تخیلی ناظر: Seta rad ویراستار: Pegah.a خلاصه : فکر میکردم انسانها بیش از این نباید زجر میکشیدند؛ اما او طور دیگری برای من بازگو کرد. من به اسرار انسانها آگاه بودم؛ اما هنوز هم باید یاد...forums.taakroman.ir