حیدری: صدای قهرمانی پرسپولیس گوش دشمنان را کر می‌کند

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 221
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
ساعت ۱۵:٣٠ امروز حساس‌ترین بازی باشگاهی سال برای ما در ورزشگاه الجنوب قطر برگزار می‌شود؛ جایی که پرسپولیس ایران باید در فینال لیگ قهرمانان آسیا به مصاف اولسان هیوندای کره‌جنوبی برود. از همین ‌رو در خصوص این بازی با سپهر حیدری پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت‌وگویی انجام دادیم.
بالاخره مسابقه‌ای که پرسپولیسی‌ها منتظرش بودند از راه رسید. شرایط تیم را چطور می‌بینی؟
همه ما دو ماه منتظر فینال آسیا بودیم و بالاخره روز موعود فرارسید. آن‌طور که شنیدم بچه‌ها فوق‌العاده باانگیزه هستند و تمرینات بسیار خوبی را در قطر پشت‌ سر گذاشتند هرچند خارج شدن از شرایط مسابقه و غیبت چند مهره کلیدی کمی کار را سخت می‌کند ولی مطمئنم اراده پرسپولیس و روحیه بالای تیم جبران این کمبودها را خواهد کرد. من هم مثل همه پرسپولیسی‌ها آرزو می‌کنم تیم محبوبم قهرمان شود و بچه‌ها جام را بالای سر ببرند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
طی روزهای اخیر یک دعوای مجازی هم با یکی از پیشکسوتان استقلال داشتی.
واقعیت این است که نمی‌خواهم خیلی در موردش حرف بزنم. از دیروز بسیاری از پیشکسوتان با من تماس گرفتند که ادامه ندهم من هم به احترام آنها دیگر جواب آن ‌فرد را نمی‌دهم.
ایشان اول شروع کردند ولی من بدون اینکه حرف بدی بزنم جواب دادم اما وقتی کار به توهین می‌کشد من ساکت نمی‌مانم و جواب می‌دهم به خصوص اینکه پای پرسپولیس وسط باشد.
فقط این را می‌گویم که به امید خدا صدای قهرمانی پرسپولیس گوش دشمنان را کر خواهد کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡
بالا